![]() |
(rijeseno) Komp upali, monitor na stand by
Pozdrav.
Imam problem sa matičnom ,grafičkom ,napajanjem ili ili... nadam se da mozete pomoci. Problem je sljedeci: u komp je (pravilno) ustekana graficka karta i monitor u VGA izlaz iste ,palim komp cuju se ventilatori i tvrdi disk ,valjda sve ok ali monitor kao da je i dalje u stand by nacinu rada (blinka ledica koja bi trebala svijetliti) ,ugasim komp - ponovno upalim i tako 10ak puta i tad je sve u redu prvih 2-3min u windowsima ,ponekad ni 20 pokusaja nije dovoljno. Nakon tih 2-3min pojave se artefakti po ekranu i zacas obavijest ''amd display driver stopped responding and has successfully recovered'' i tako svakih 10ak sekundi. Na integriranoj grafici sve radi bez problema. Maticna je Asrock A780GXE/128M ,graficka Gainward HD 3850 512mb sa Accelero S1 hladnjakom ,napajanje Corsair 400W te 2x2GB Kingmax 1066 memorije. Sustav je Windows 7. Unaprijed hvala. |
Citiraj:
Identicni simptomi, vise drivera isprobano. |
Ovo gore nije vise problem jer komp nemogu uopce upaliti ,ne daje znakove zivota.Sto mogu probat prije nego ga dam serviseru?
Bio je istekan prije nevremena. |
Stavi drugu ATI grafu u komp da otkloniš sumnju u drivere.
|
Riješeno.
U potpunosti sam počistio komp od prašine, stavio novu pastu na cpu i sad sve radi osim grafičke ,probao sam je kod frendova i ne daje znakove zivota. :amen: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:07. |