![]() |
kolko šteti disku?
Ja sam sebi na PCu fino stavio u power optionsima da mi se disk gasi svakih 5 minuta idle. I surfam ja netom, on ugašen.... Sve dok ne treba zapisat/ čitat nešto sa diska. Onda se on fino upali u tren oka. No sad mene zanima kolko to njemu šteti buduči da on to radi dosta puta tokom dana. Ovo mi je tek 2 dan eksperimentiranja. :beer:
|
Ne kužim se baš u to, ali čuo sam da je za disk jako nezdravo da se često pali/gasi.
|
Pa ne znam koliko šteti ali sigurno šteti,svim komponentama u računalu šteti da se stalno pale gase.
A i što če ti to:rolleyes: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Moj savjet je backup...
|
: hitthewa :
Check your head. ovo je fakat prešlo u bezevzno izdrkavanje i forsanje. |
Citiraj:
|
pali-gasi telku i auto svakih 5 minuta, pa ako oni ne krepaju, neće ni disk :evil2434:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
@Svi ostali : odustajem od tišine. Uzimam NV5 silencera :D:D:D:D:D:D:D |
Fleks, počinješ pretjerivati....
|
ajd malo pustite covjeka na miru? koj je vama svima k? mogo bi ja nac 1000 argumenata po kojima bi vama mogo srat, ak vam se nesviđa sta radi super nemojte čitat, ma čitajte al nemojte srat, jel sve sta radite je serete, umjesto da mu je neko odma reko DA ŠTETI STALNO PALIT GASIT DISK vi ste poceli bespotrebnu raspravu.
ak mu se sviđa imat tih komp kraj kojeg moze spavat super, neko voli da mu komp skida brzinske rekorde u sintetičkim testovima super! NJEGOV IZBOR. So cut the crap... |
Citiraj:
Zar je zabranjeno prokomentirati i iznjeti svoje mišljenje?! |
Trek puno hvala na podršci :beer:
E ali mene uopče ne jebe kaj vi mislite o meni da sam lud zbog tišine. Kaj je tak teško shvatit da ja spavam uz upaljen komp i da mi buka smeta !?!?!?! |
ne, komentiranje je jedno a kenjanje je drugo...
komentar bi bio: "MOJE MIŠLJENJE JE DA JE TO GLUPO" a ne Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
argument rasprava Primjeniti na postojecu dretvu i izvuci zakljucak. Citiraj:
|
samo kazem da mu se moglo ljepo rec da je to lose i to je to. EOD non stop neko mora nekog ucit i solit mu pamet. covjek je pito za disk a ne osudu njegovog ponasanja. u tom svijetlu vise ne kanim odgovoart na ovaj thread jer je izgubio smisao i podrzavam prijedlog za lock...
|
Moderatri lockajte, deletajte.
@Bubba: Daj nađi curu više, kaj ne vidiš da ti treba... |
Citiraj:
7.54 posts per day Profile For Bubba 1.08 posts per day QED. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:23. |