![]() |
(riješeno) win7-program doesnt respond
Evo,naslov nije neki ali nadam se da shvaćate donekle o cemu se radi jer neznam kak bi to prevo na rvacki.
Dakle, imam win7 sp1 64bit koji je prije dva dana radio bez problema . :kafa:Danas ga idem upalit i odma nakon win logina se komp restarta,reko dobro ajd ima neke svoje mušice.. Digne se sustav i odmah mi pocnu skakat poruke tipa Nekiprogram.exe doesnt respond .:stoopid: Restartam komp ali opet ista stvar,pokusam otvorit neku sliku i onda se i taj "program"(windows preview ) zatvori, ista stvar s video playerima ,xfire...:fuming: Neki programi tipa msn,firefox ,tweetdeck rade bez ikakvog problema. Komp sam proskenirao s spybotom,MBAM-OM,bitdefenderom i nemam nikakvih parazita. Hijackthis isto ne pronalazi nista posebno. I da.. sve radi u safe modu :D Rješenja? |
Kaj veli event viewer? Si povukao kakvi update, instalaciju kakvih drivera ili nečega?
Ako ništa, nadam se da bar preko system restore_a moreš nekaj sredit. EDIT: ili si isključivao možda kakve procese? |
Iskreno event viewer neznam "čitat"(to sto tam pise da je neki error to mi bas nije od neke pomoci :( )..
Win nisam update-al zadnjih dana tj zadnjih mjesec dana. System restore nemam to je prvo sta sam isao gledat ,valjda sam ga iskljucio prije. Procese nisam dirao mada se dobro kuzim u to sta mi je pokrenuto i sta valja iskljucit i ukljucit preko task managera. Jedino sta sam mjenjao jesu driveri od grafe. EDIT: Jaooo..:roller: evo maknul sam ATi drivere i sad sve šljaka .:care: |
Pogledaj u Event Vieweru pod Windows Logs/Aplications jel ima kakvih žutih uskličnika ili crvenih kružića pod tim programima koji ti ne radi. Pa zalijepi opis.
Što se tiče procesa, krivo sam napisao, mislio sam na servise. Ako nije tajna, koji su to uopće programi? I kad si točno mijenjao drivere od grafe, da nije možda poslije toga počelo sraćkat? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:47. |