![]() |
Carmageddon: Reincarnation
http://4.bp.blogspot.com/_mu0FcsFkPk...geddon%2B2.jpg
Neznam za vas, ali meni je ovo bila jedna od dražih igara, mlatio sam to ko lud :D Sada na ovoj stranici ide odbrojavanje do najvjerojatnije najave novog carmageddona, znat ćemo za 9 dana :D http://www.carmageddon.com/ |
Jedva čekam. Izgubio sam mnoge noći igrajući original
|
Obožavao sam tu igru. Šteta što nema više takvih igara. Samo da ga ne zaseru pošto je to običaj u zadnje vrijeme.
http://www.youtube.com/watch?v=V6TVqtNZWBY |
:D A baš sam si razmišljao nedavno kako bi bilo lijepo da izađe trojka...
|
ja sam zbog prvog Carmageddona kupio prvi pc! pentium 166mmx :)
|
A Carpocalypse now je bila prva igra koju sam igrao na prvom kompu. To su bili dani...
|
Ajme, otkud ste to izvukli. :care: Jedna od prvih igara koje sam igrala. Bogte, imala sam jedno 8-9 godina tad. xD
|
Samo da ga ne uprskaju kao s carmageddon TDR 2000. :) Meni je osobno najbolji prvi nastavak na kojeg sam ostavio mjesece života. :D
|
uf carmagedon :D
|
Joooj kad se sjetim ovoga i nabrijavanje 133-ojke na 166MHz i spajanja 2 voodoo 1 samo da radi glatko...sve za krv i komade mesa uz nade da je kutiji buzdovan ili struja :D
|
Citiraj:
|
Nisu ''trebale'', nego je s jednom trzalo u masi ljudi i u startovima recimo (ne jako al iritantno), jos k tome je druga grafa pala ko zamjena. Ne sjecam se koja reza je bila u igri ali sve na max, mada mislim da su voodoo 2 bile u igri, davno je to bilo.. :)
|
najeci gušt mi je bil uzet onaj auto s tesla coilom na haubi i zaletit se na plažu...
|
jao carmageddon :D
najzesce je bilo shebavati muriju... Koji su to bili dani, okupili bi se i peri deri pa ko ce dobit veci score ili umjetnicki dojam hehe |
Gaženje pedestriana- neprocjenjivo. Onaj zvuk vrištanja, uff. Jedino mi je bilo žal peseka.:D
|
ufff :goood:
rasturao sam carmagedon. :respekt: |
|
evo promjenjen naziv topica, samo da igra bude zabavna ko carpocalypse now uz današnju grafiku i uspjeh je neupitan :D
|
|
"uff Carmageddon" je nuff said :D
Eh kad se sjetim zabave sa tom igrom, ko je to show bio :D |
bit će zabave!
vrlo lijepe uspomene iz djetinjstva :) |
|
Šta je tu toliko zakon? Lik samo gazi ljude! Dafuq? :D
|
Citiraj:
|
Ma to nema smisla oživljavat, igrao sam to davno i doslovno satima visio na PC-u, ali danas su igre toliko evoluirale da u jednoj igri imam carmageddon i još 10 drugih igara, govorim o GTA afkors.
To je bilo zanimljivo onda, ali danas - ne bih rekao. |
Mislis gta vice city ili tak nes?
|
Pa bilo koji GTA, od GTA III pa nadalje, ne mislim na nikakve modove nego original igre...
Šta nudi Carmageddon? Gaženje pješaka i razbijanje auta, a to je bilo zanimljivo prije 15 godina. Danas, to isto mogu raditi u GTA na puno zabavniji način i uz još milijun drugih stvari. |
Istina ali fali element nostalgije i asocijacije. I zbog toga ce to biti craaaaazyyyyyy..
|
Citiraj:
|
Sfalilo love pa idemo ko i Duke nukem oživljavati ? Bzvz
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:43. |