![]() |
Abit Fatality + Venice ...
Hoce li radit comp ( bar da mogu fleshat bios) ako stavim Venice proc , ili treba prvo fleshat bios sa starijim procom ? Gledao sam na Abitovim stranicama tek 1.3 verzija biosa podrzava Venice , a mislim da ploca dolazi sa 1.1 ili 1.2...
thx |
dok sam ja slagao svoj komp, meni isto bios nije podržavao moj proc, ali mi je normalno komp radio, samo što nisam mogao uključit c'n'q....i to je to....nisam ziher 100% da će i tebi tako bit, ali...
|
Juhuuuuuuuu radiiiiiiiiii :D
|
kao radi
pa reci ti nama KAKO RADI kada RADI !!! :burn:
|
Testing , Testing (please wait) :D
p.s. bios je mrak ima milion opcija , jos se nisam snasao ali radi se radiiiiiiii :cool: |
daj nabaci kakve testove...:D
imas upravo kombinaciju ploce i proca koju si ja zelim kupiti...venice 3200+ i abit fatal1ty...:smoke: |
ja sam s tom plocom imao ne bas slatko iskustvo:D ...ajde mi ucini pliz uslugu probaj stavit rame da rade na 2T (jer meni npr ta opcija nije radila)
|
1 privitaka
stali smo na 300 HTT ;)
Ram 2.8v 2.5-3-3-9 odoh radit sad ;) |
Citiraj:
jebeno...ako ide jos...toooooooo:D :D :D |
Citiraj:
|
A zasto ste tolko zapeli za abit fatal1ty
Pa testovi tih ploca su uzasno losi |
fatality an8 je vrhunska ploča. rezultati nekih testova su bili loši zato što je testirana s prvim revizijama biosa koje nisu dobre. dojmovi po forumima i noviji testovi su sjajni. to je ipak abit, kad se poslože kockice, stvar se kotrlja kak spada... i više od toga :D
inače ploča nekima drma čak do htt350. uz uporabu memorijskog djeljitelja, naravno. masni, ne gledaj dalje. :beer: edit: eh da, jedino što bi nekog moglo smetat je vdimm do 2.8v. ali zato je tu tccd. |
kakva je ta abitica u odnosu na dfi nf4, ne računajući vdimm? znači čisto dizanje fsb-a.
|
Dobro nisam znao da su se kockice poslozile
A jel izasla SLI verzija ploce |
Citiraj:
Citiraj:
|
TNX VedranP. ;)
|
Jebiga cini se da nece ploca preko 300 HTT :(
Probao sam 320x8 sa 3-5-5-10 , ali se zblokira svaki put... Ali ja zadovoljan i sa 300x9 :beer: Razmisljam da probam sa 300x10 na 1.7v :confused: Imam box kuler pa neznam jel smijem toliko nafrljit voltazu... p.s. Imam osjecaj da proc moze na 3 gige :D Gledao sam po netu 17. tjedan ide oko 2.9-3.0 Na mom pise 0517BPDW... |
Ma i 300×9 je cist ok , premda bi trebalo ic vise .....
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Pa nije problem u hladnjaku u idle je temp 38...
Mene zanima jel pametno ici preko 1.60 sa voltazom?? |
Citiraj:
|
Go ABIT ! :cool:
Napokon alternativa DFI LP seriji... Neću ulazit sad koja je bolja al napokon postoji izbor pri biranju ploče... |
Citiraj:
a Rak je to samo potvdio...:beer: |
Citiraj:
|
Citiraj:
Tako je! Masni, šta čekaš s A64? Prodaj meni tog Preskija i uzmi si tu Abiticu... |
Citiraj:
|
ma masni je pravi švercer u zadnje vrijeme... :D :burn:
već će on nešt skemijat. |
Citiraj:
morat cu slozit konfu sa fitalitijem umjesto dfi-a:D ps masni gdje si nema te niti na pm-u niti na icq-u? |
1 privitaka
Evo opet sam se malo igrao :D
p.s. ovo je plafon za sad ;) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:45. |