![]() |
anti glare premaz
Nemam ga na laptopu a stalno ga koristim po terenu i ide mi na živce jer ništa ne vidim pa je pitanje dal ima ko iskustva sa kakvom folijom ili nečim da to postignem jer je ekran fino uglancan i sve se reflektira a kad je sunce, apsolutno ništa se ne vidi. :banned:
|
Kupnja novog ekrana bez premaza izvana. Samo pazi na tip osvjetljenja koji ti ekran koristi, jer novi mora biti isti. Rezolucija ne treba.
|
sta nije jeftinije samo kupit anti glare filter ilitiga naljepnicu koja bi trebala glossy ekran pretvorit u anti glare?
iskreno ne znam da li se puno gubi na nekakvoj kvaliteti prikaza, al svakako vridi probat jer ne kosta tako puno (ebay oko 20$) |
MA to i tražim, azato i pitam dal ko ima iskustva sa dotičnim ;) ne pada mi na pamet mjenjat ekran na laptopu starom mjesec dana :)
|
Citiraj:
|
Ispričavam se na dizanju stare teme ali me zanima ima li netko iskustva sa tim screen protectorima koji bi bili korisni i kao anti glare folije? Tražim neko rješenje za antiglare za svoj laptop ali ne pronalazim ništa konkretno.
Hvala! |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:17. |