![]() |
kak do istoga zvuka na dva izlaza
http://i440.photobucket.com/albums/q...pmip/zvuna.jpg
kaj trebam napraviti da mi na ovaj hd audio 2nd output i speakers ide isti zvuk? hd audio 2nd output je onaj izlaz napred na kučištu, a speakers iza na matičnoj. |
Probaj Device Advanced setings, Mute the rear output device
|
onda zvuk ide samo napred, a iza ne
|
Najlakše i najtačnije je to odraditi hardverski. Audio adapter 2x3,5mm ženski na 1x3,5mm muški = 16 kn.
http://www.eurotrade.hr/eurotrade/cjenik.php?id=7&id1=1 |
Dvoklikni na prikljucak koji zelis sa strane, iskocit ce ti mali prozorcic i u njemu namjestis sto zelis da ti bude koji...
|
Windowsi ne mogu zvuk slati istovremeno na dva izlaza.
|
Citiraj:
|
@rendula
Mogu, ali nazalost meni npr. to smeta:lol2:..jer kad prebacim sa receivera na slusalice ostane mi i dalje zvuk na receiveru samo se jacina zvuka smanji na onu razinu na kojoj su slusalice. Usput neman pojma kako se to moze ispravit ni kako se dogodilo...jer neko vrijeme je sve "normalno" radilo. Zvucna je x-fi titanium. |
To je i mene gnjavilo, ali onda je nekako proradilo..
Moraš staviti check na "Disable front panel detection" i "Mute rear output device". Meni tako šalje istovremeno i na zvučnike i na slušalice. Više me pila što na sedmici više ne šalje istovremeno analogni i digitalni output kao na XP-u, nego moraš u manageru kad ideš gledat film na plazmi, prebacivati koji će biti aktivni output. |
thex R3deye, radi sad :D
|
Citiraj:
doduše prije god-dvije kad sam se uhvatio s tim u koštac je bila neka beta verzija i nije baš bajno radilo, ali možda sad ima i drugih rješenjea. |
ovo mi je još na kraju ispalo korisno, na jedan izlaz si puštam muziku iz aimp-a, a na drugi sav ostali zvuk (mumble, cs i tak) tak da mi na zvučnicima muzika svira, a sve ostalo ide na headset
|
Postoji li nešto u što bih ukopčao zvučnike i slušalice, a da mogu birati na što će se slati zvuk?
Imam samo jedan funkcionalan 3.5mm ulaz na kučištu :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:49. |