![]() |
Resize particija na disku
Imam disk 40 GB i na njemu 4 particije. C-Windows (6 GB), D-Igre (10 GB), E-Programi (10 GB), F-Ostalo (13 GB).
Sad mi je F: particija premala, a na D: i E: iman viška prostora. Kako da povećan F particiju, a smanjin druge 2. Nemojte samo rec partition magic jer ne mislim plaćat za neke "prebolesne" programe |
Re: Resize particija na disku
Citiraj:
|
Dobar je on ali se plaća, tj. ne znam KAKO da ne platim... kužiš
|
pa nabavi od nekog hirens cd ili ultimate boot cd, na njima imas pun k za sve sto ti treba u vezi testiranja i ostaloga...
ili ih skini al oko 100mb su ti... |
prvi savjet, ne diraj particije !!!
mozes se zahebat da ti se jednostavno zagube podaci kod resizea, i sto drugih stvari moze krenut po zlu ;) drugi savjet, skini demo partition magica i obavi posao koji trebas, te ga zatim obrisi. mislim da je demo samo vremenski limitiran |
ja sam osobno radio min 5puta resize na par diskova i nikada mi se podaci nisu shebali. tako da je to tesko da ce se desiti.
|
sta da ti kazem, imo si srece ;)
ma govorim samo iz svog iskustva, jednom mi se partition magic zabezeknuo kod resizea, a tada jos nisam znao sto je r-studio fat pa nisam mogao vratit podatke :) tako da resize ne radim ako mi nije uistinu krucijalno, sto nikad nije :D |
dobro da ako se zblajso onda nije cudno..:D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:31. |