![]() |
-_-
lol ta zamisao s 4 grafulje je čista ludost.ako dvije 6800GT nisu dovoljne,onda stvarno neznam.:rolleyes:
|
IMO je to sam pokazivanje sile, ili, kako bi po domaće rekli: "*určenje"!
|
Agreed.:) kome treba 1000fps-a u Quake3 areni kad ni ljudsko oko a ni monitor nemože vidjeti razliku...
|
Bravo...
Sigurno ce netko to nabavit da bi imao 1000FPSa u Q3 ili 25000FPSa u tetrisu... Ili ce mozda smisao toga biti da imas 30FPSa u Doomu4 umjesto 20... |
Ma zaboli te.
Meni je osobno to zanimljivo pratit, i rado bih vidio testove i ostale popratne stvari i informacije...Al zaboga ovaj SLI mi je debilan, a tek ovo...:smoke: :smoke: :smoke: |
:D da-da netko kupi 4 grafulje u SLI da bi imao 9999999999 fps-a u Pac-manu lol heh ali to je malo glupo jer kad budeš imo 4 kartice [u sklopu nadogradnje] onda ti se na kraju više isplatti uzeti jednu pravu.....:rolleyes:
|
sli i je nadogradnja...sad uzmes jedan high end...za god-2 kad bude midle jos jednu i to je to...al inace sad imat 4 u kompu a da nemas server plocu je glupost...4 odu na pcie 16x a ostanu ti max 3:smoke: a ja jos u kompu imam wireles,jos jednu lan karticu,zvucnu,i neupotrebljeni scsi kontroler...
|
yeah to i ja mislim napraviti kod budem kupovao novu konfu,uzet 6800GT pa onda kada za godinu i pol padne cijena kupit još jednu:D
|
Citiraj:
|
OT
@ SnipWolf bolje zvuči ako napišeš u sigu "..., move along" |
I ako nađeš istu opet je bedasto
za godinu dana kupiš još jednu pa za dvije bacati dvije grafe, a ovako za godinu dana prodaš ovu koju imaš ,pa kupiš novu i dođeš na isto a da ne govorimo o novim tehnologijama koje će se pojaviti u međuvremenu |
da to je sad baš malo opširnija tema za raspravljat. Ovisno o situaciji na tržištu financijama i osobnim željama i prohtjevima će si svatko kupovati jednu odnosno dvije grafičke kako pojedincu dođe. Jednome će to biti super dok drugome JAKO glupo, a svatko ima pravo na svoje mišljenje i da uradi kako on misli da je najbolje... Zar nije tako? :D
|
:D tnx srkyno1,ja sam ti seljak,neznam ti ja eng:D :D :beer: heh,nadam se da će u trgovinama poput HGspota ili sličnim još uvijek biti Leadtek 6800GT kartica..tj da ih Leadtek neće povući:rolleyes: šta vi mislite o tome?
|
Mi ne mislimo, mi djelujemo instiktivno :cool: !
|
:D :D šta ste vi upali u neku svemirsku anomaliju iz doba kapetana Kirka ?:cool:
|
Uvijek :) ! Star Drek Forever :D
|
ok...sad ozbiljno što vi mislite o tome?:smoke:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:38. |