![]() |
Restoran
Nego ovak molim svekoliko pucanstvo pceksperta za pomoc treba mi neki ok restoran u novom zagrebu ili blizu novog zagreba. Il secondo mi nije bas sjeo pa trazim nesto drugo
Uvjeti Da se moze platiti karticom Da je dobra hrana (da se moze najest) Da nije uber skup Cekam preporuke :)) |
Citiraj:
|
Didin san ?
|
Nebitna je hrana
Ako moze i adrese |
Citiraj:
Kod Maca - Dugave http://www.utu.hr/index.php?menu_id=16&sm=3&type=1 Saće - Trokut Imaš i Turka, brdo pečenjara i pizzeria, ako ideš preko Save neću ni spominjati. Samo provjeri za kartice. |
Nema gejmera pa tu moras pitat za jest? :(
|
bio u didovom snu
preporuka svima :) |
Citiraj:
|
didinu tavu :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
kakve su cijene?...sure mi cline :beer: |
za 3 osobe cuga extra prilozi i 3x didina tava 360kn
imho jako pristojno. |
Jednom sam bio naručio teletinu ispod peke i došao i čekao i donijeli na stol "izgorenu" teletinu i krumpire. Od onda su kod mene dobili permanentni ban.
Za Saće svaka preporuka. Roštilj im je uber dobar... Treći spomenuti restać nisam posjetio ali sam čuo da je restoran Hipodrom na hipodromu navodno jako dobar? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Mac dugave moja preporuka, Saće-trokut od spomenutih su dobri. dodao bi jedan novootvoreni na laništu između lukoila i hotela i, Napoli, narucujem cesto hranu i dobra je, punjena pljeskavica posebno, iako nikad nisam jeo bas u restoranu. za cevape preporuka trznica utrine, šport se zove zdravljak ili tako nešto, odlični ćevapi a imaju i sarajevsko pivo :D samo što nije za neki ozbiljniji ručak već onako usput
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:33. |