![]() |
bezrazložno punjenje diska
disk je WD green 1.5tb i recimo da se sam puni "nečim" dnevno po 20gb...svejedno da li skidam ili ne,opet se puni...označio sam sve i vidljivo imam 400gb slobodno dok mi on pokazuje trenutno samo 6gb...any idea?
|
Interesantno.
Daj malo opširniji opis problema... Sumanjm da ti sektori umiru organizirano. Jesi siguran da ti ne radi neki torrent/program u pozadini? Pogledaj prvo ispis spajanja s neta da budes siguran da ti se ne puni od tu... |
ugasim disk preko noći i ujutro ga upalim i 20gb manje? a neskidam tolike podatke tj. nekih 50gb dnevno...jednostavno nemoguće...svi programi vele da je disk oke
|
Citiraj:
|
Mozda neki virus? susreo sam vec vec s jednim koji je masovno skidao filove na komp. U folderu je bila masa ( 1000+ ) rar filova od cca 1.2MB s drugacijim imenima ( imena igrica, filmova, programa ). Bilo fora za vidjeti. Decki s posla nisu znali da im se skidaju te gluposti na komp par mjeseci =)
|
ništa se ne skida sigurno...neka virusčina je vjerovatno...sad radim ovo sa gornjeg linka
edit: odvrtio sam nekoliko ovih programa...našao je razna smeća i odjednom ima 250gb više mjesta :) thx! |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:29. |