![]() |
Brojač posjeta!!!!
Brojač posjeta!!!!
ljudi molim vas bi mi neko napravil i poslal skriptu sa brojačem posjeta koji bi izgledala ovako ukupno **** danas **** online **** |
kaj niko nezna
|
nemres ocekivat da ti to napravimo odma...jer je nas programera mozda 5 tu:rolleyes:
inace za sta je ha html,php java? |
1 privitaka
evo da se ne gnjavim pisanjem(kad je vec neko bio tako dobar)
http://www.scriptarchive.com/readme/...r.html#counter a tu je i cijeli fajl |
za html ak more
|
ovo ti je html...inace svaki fajl(imas ih 7) moras malo promjenit...sve ti pise an stranici)
|
a sad dodaci: potreban ti je ftp pristup((da mu omogucis prava za rad) ovo sa 777)
moras ga linkat na stranicu(ugradit u stranicu) na ovom linku koji ti je tamo sve ti pise...ako imas pitanja samo pitaj |
iam nekaj gotovo da se kod ubaci nutra i gotovo
|
to ti je gotovo:D mozes jednostavno napisat svaki put kad se otvori stranica da zabiljezi 1 i doda ga ostatku kad prede 24 sata resetiraj dan na 0; kad prede tj ili mj kaj vec...reset: tj ili mj i ukupno je uvijek +1...al to ugradit je glupo i trebao bi onda pristup stranici...a to mi se neda opet radit:beer: jer bi mu onda trebao napravit i layout tj body pa jos ako koristis stajlove...o boze:rolleyes: :D vjeruj mi najjednostavnije ti je ovak;)
|
Citiraj:
haha, morao sam :D @Pinnkyy Ajd sad reci dali ti server podrzava php? Ako podrzava poslat cu ti kod koji moras samo ubaciti u svoju html stranicu i preimenovat ju u *.php.. |
Citiraj:
jednostavno na kompu nemam dreamweaver...a bez njega nista:( os mu i rec kak napravi css za laksi rad:beer: |
Citiraj:
|
PHP, HTML, XML, CSS, JSP, MySQL....
e ovako, da se prvo predstavim, jest da nije bas tema za to al ajd. Privukla me ova tema pa sam se registrovao da malo pisem u njoj. Radim sa webovima vec 7 godina, uglavnom CSS i HTML, ali pomalo znam PHP... zanima me dal iko od vas zna napraviti vote skriptu u PHP-u ali da je bazirana na MySQL-u. Mislim, da neko kad glasa da mi se sve to biljezi u SQL-u. Pa ako mi to neko moze poslati (mislim sve PHP skripte za vote i SQL tabele koje trebam staviti)
Poslije cu ja to sve ubaciti u dreamweaver. Hvala puno... :fala: evo vam moj mail pa ak mozete da posaljete to na taj mail, ili na msn, svejedno mi je.... v4n_p3rs13@hotmail.com Thx |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:47. |