![]() |
athlon 64 s939 jezgra ?
dakle malo sam ispao iz hw najnovijih voda :D, kupuje se athlon 64, ali koju jezgru ? i da li postoje vec neke serije koje su dobri oc-eri ? najvjerovatnije ce biti uparen sa dfi lan party ut nf4 ultra-d, ili sa msi k8n neo4-f....
molim lijepo misljenja i komentare :) |
venice core trazi i na konju si
|
Tako je, ako sada kupuješ samo Venice dolazi u obzir. Ima ga HG-spot i Links...
|
Zašto ne Winchester aka Winnie? Razlike u performansama za prosječnog korisnika i nisu tak strašne, tj. nisu uopće velike.
|
Venice drži top sada
|
Citiraj:
|
Citiraj:
jer kad dobis proc ga odma klokaj il nemoj...ak ga se ne kloka...se privikne na takav rad...isto kao i auto...a kad se naknadno kloka je to dost lose jer mu se zivotni vijek skrati za par god,radit ce jako nestabilno itd...kasljucat ce...ma jok grzono...isto tako kad se kloka pa kad se stavi na default u prva 2 mj bi se trabao proc klokat na frekvu na kojoj ce radit manje vise cijeli svoj vijek:beer: |
heh,nemoj mi o kašljucanju,:) informacija da imam Celeron na s370 koji ima 733MHz objašnjava sve...da,Venice i Winchester su po cijeni jako slični,a Venice daje bolje performanse...pa je onda i isplativiji.:o
|
Citiraj:
za venice neznam kako se ponasa na tavkim frekvama jer sam amo imao jednog do sad u ruci:smoke: ali tako je bilo sa tbirdom sa duronom sa amd xp sa amd xp-m i sa amd 64...intele nisam probavao(velki propust):D dakle klokaj ga ga na max...spusti za 100 mhz(ne fsb nego cijeli klok) i to je manje vise najbolja frekva...tako barem ide iz mog iskustva:D |
:D yeah Athloni su dobri OC-eri: roller :
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Downclockat to odma treba da se slucajno nebi fan ubrzo :P
|
Citiraj:
To ti je formula za dug život...:D Đizz fakat mi ide na onu stvar vaše kur+enje s tom tišinom, imam komp da ja upravljam njime, a ne da sam ja njegov rob...Jebo te led...:smoke: :smoke: :rambo: NHF :beer: |
Citiraj:
|
Citiraj:
Zaboravio...Ja još živim na sck. A za tehnički muzej :D. |
Citiraj:
|
hehe:smoke: :p : goood : Athlons rocks:D
|
Citiraj:
|
rightmark cpu clock, cpuid info
|
baš googlam o tim progijima:D
|
Citiraj:
neki vole tiho neki vole jako(lol) I O UKUSIMA SE NE RASPRAVLJA:smoke: |
ljudi oprostite...nemam puno iskustva s forumima....:( :burn: Ja sad kad dobijem novu konfu nema OC-a :D:D meni je dobro i ovih 2GHz-a koliko Athlon 64 3200 Venice ima:D jer prema ovom celerončeku 733MHz to je visoki luksuz.
|
ma nije bed:p
inace ako ne kanis klokat...ti je svejedno dal uzimas venice ili winija...ali ono imat veneciju i ne htjet ju kolkat...to je ludost:D uglavnom sretno :beer: |
oc je za ljude koji vole kopat po postavkama
kad realno pogledas, kaj bu dobio OC-om tog proca? 5-7 fps-a vise u omiljenoj igri..... ako nema bijesnu graficku najnovije generacije OC mu bas i nije od neke koristi a ima hrpa potencijalnih problema gust je gust ali korist je upitna :beer: |
:D yeah,a i gubim jamstvo,jedini OC kaj ću radit je na grafulji,pošzo Gainward podržava OC na 6800Ultru i ne gubim jamstvo:cool:
|
----
Intel sucks badly!!! TOČKA!!!
|
h0h0...objasni ti nama majstore :beer:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:57. |