![]() |
Red screen of death
Ako se prati link do originalnog teksta http://blogs.msdn.com/michkap/archiv...07/415335.aspx
moze se uociti da je novinar Inquirera koji se skriva iz imena Nick Farrel cisto senzacionalisticki novinar. Da je procitao cijeli tekst, uocio bi da u toj ranoj Beta verziji Longhorna nije BSOD zamijenjen sa RSOD, vec da se uz BSOD ponekad zna javiti i RSOD. S obzirom da je tip koji je dobio RSOD izvodio (kako i sam kaze) odredjene destruktivne akcije u registriju, nije sasvim jasno dali je RSOD nesto sto se pojavljuje samo u takvim situacijama, ili je RSOD posljedica destruktivnih izmjena u registriju, jer kako i on sam kaze (a i mnogi na internetu koji su iskusavali Longhorn), BSOD i dalje postoji u Longhornu. S druge strane, prema onome sto sam zadnjih tjedana procitao po ravnicama interneta, nije sasvim jasno u kojem smjeru ide razvoj Longhorna. Iako se do sada uvijek pricalo da ce se Longhorn bazirati na .Net tehnologiji, navodno da je to nedavno odbaceno, te da je razvoj Longhorna krenuo dobrim dijelom iz nule. Naravno, Microsoft nista ne govori, tako da sve ovo za sada ostaje u domeni nagadjanja. |
Re: Red screen of death
ma naravno da će se uz RSOD pojavljivati i BSOD, tako piše i u newsu na INQ-u, i u drugoj rečenici newsa na PCE-u, no istina prva rečenica je malo nespretno složena pa se može naslutiti da BSOD-a više neće biti...
|
Re: Re: Red screen of death
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:24. |