![]() |
Gdje nezaposlen čovjek može diginit kredit koji je sposoban vraćat
Bio sam u OTP, PBZ i Splitskoj banci da bi se informirao o kreditima i kamatama, ali naišao sam na hladan tuš.... nema stalnog posla nema kredita! Mislio sam da je slučajnost, ali izgleda da je to praksa. :rolleyes:
Njihova politika nije loša, ali ima ljudi( :) ) koji imaju novce bez da su zaposleni na papiru i to se može vidit po mjesečnim stanjima na tekućem računu. Dal da nastavim ići po bankama ili ima neko mjesto gdje mogu dobiti novce? Konkretno radi se o par tisuća eura. |
Mozes dignuti kredit na osnovu hipoteke na kucu ili na dve ovce,pardon jamca
|
Osim kamatara baš o ne. Ono kaj sam čuo je da banka "Brod" (http://www.banka-brod.hr/) daje kredite neovisno o svemu. Probaj tamo.
p.s kamatare i ostatak zaobilazi. :) Ne treba ti to u životu. :) |
nije toliko kritično da moram kamatarima...
nemogu diginit hipoteku jer nema na šta... banka brod... provjerit ću, ali ovo mi ne obećava... |
http://www.moj-bankar.hr/Kredit/Studentski-krediti
Ako si studoš kao kaj ti piše u profilu...raspitaj se malo o uvjetima. Piše mjenica i/ili sudužnik. |
Koliko sam ja skužio prema onom šta su mi u banci objasnili studentski krediti su u mom slučaju beskorisni. Isplaćuju se mjesečno i ne tereti tvoj račun nego račun roditelja.
|
0 bodova
neces apsolutno nigdje dobiti kredit ako nisi za stalno zaposlen... |
Citiraj:
|
@Smartguy
Traži onda podobnog jamca, to je jedini način jer bez imovine i plaće koje si naveo da nemaš, nemožeš na standardne načine doći do novca/kredita. Citiraj:
Nemojmo generalizirat i ići s ovakvim izjavama jer to nije tako. |
Citiraj:
Nego samo ću reći slijedeće: možda na prste jedne ruke mogu pobrojati ljude koji rade u ne-privatnom sektoru a da se dobro moraju pomučiti da bi zaradili za plaću. Ne sjećam se kad je u tim firmama kasnila plaća kao što u nekim privatnim firmama kasni i po 3-4 mjeseca. |
Jedino ako imaš nekog dobrog prijatelja ili nekog u rodbini koji bi za tebe podigao kredit, a ti mu onda uplaćivao na račun. Drugog načina ne vidim, a ovim malim bankama ne vjerujem.
|
Citiraj:
|
P probaj u nekoj stedno kreditnoj Uniji. Tamo daju svakako kredite, samo ne velike cifre. Sigurno se da nesto dogovoriti.
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:58. |