![]() |
GPS i Google earth ???
Čuo sam da google earth može da radi sa GPS-om ali mi nije jasno kako.
Kako da to izvedem. |
Mislim da trebaš biti online da bi google maps radili kako treba. Zašto ne staviš normalnu navigaciju koja radi offline? Koji mob je u pitanju?
|
Daj pojasni malo detaljnije šta treba da podesim i kako da podesim normalnu navigaciju offline
|
da znamo koji mobitel imas bi ti mogli rec
|
Imam samsung GT-S3550 koji podržava javu.
|
Tvoj mob nema GPS pa ne mozes imati navigaciju, ali se mozes spojiti na net (valjda) i onda na google earthu nac di se nalazis, ali ak nemas neki paket za internet onda nemoj ici na net jer ti je 1MB oko 6kn.
|
Čuo sam da postoji nekakva offline navigacija za mobitele koji nemaju GPS.
Evo ovde piše nešto http://www.novina.com/tehnologija/We...ava_navigacija pa ako može neko da objasni šta je to. |
nikada nisam cuo za to. pa ne znam kak se to upogoni.
|
Softver se zove "We-Travel".
Evo ovo piše: Rijec je o navigaciji za java mobitele, gdje mozete snimit karte i nije potrebna internet konekcija prilikom navigiranja. Free navigation, 3D maps, voice guidance and tourist information always available on your java enabled mobile phone, without network connection Zna li ko šta o tome |
Ova tema je prečudna. PRvo se spominje Google Earth i GPS. To ne ide zajedno. Google maps i google earth nisu ista stvar.
Drugo, offline navigacija radi ako mobitel ima ugrađen GPS cip. Kako će drukčije mobitel odrediti gdje se nalazite? Surfanje po offline mapama je drugo,ali navigacija nije moguća ako nemate GPS chip ugrađen u uređaj. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:47. |