![]() |
Seagate preuzima Samsungov HDD odjel
Citiraj:
|
Tko tu koga preuzima? :) Prije bi rekao da se udružuju...
Svejedno, sve vodi polarizaciji tržišta, samo ostaje vidjeti tko će ostati kao drugi vodeći proizvođač. Nisam pratio, ali pretpostavljam da su Hitachi, WD i Toshiba još uvijek zasebne kompanije? |
Citiraj:
A od velikih su ostali još WD, Seagate i Toshiba, ako sam dobro pohvatao sva preuzimanja:D |
Hitachija je poklopao WD prije nekoliko mjeseci.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
nije li netko nedavno napisao kako ne vidi Seagate kao velikog igrača na HDD tržištu.:lol2: |
Seagate je itekako veliki igrač na tržištu, pogotovo kad je enterprise u pitanju. Samsung sa svojim diskovima je samo mali dio kolača.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
I tako nam ostaju Seagate i WD :)
One speedy gonzalese što proizvodi Toshiba ne bi spominjao :D Ne ide mi ovo sve na dobro, konkurencija je nikakva. :( |
Citiraj:
I ne ovo ne pišem zbog toga šta imam Samsung HDD :D, već šta nisam naiša na neke konkretne negativne informacije na netu prije kupovine a F1 serija je već bila u opticaju par godina (valjda). |
Citiraj:
AMD vs. Intel i AMD vs. nVidia, gdje tu vidiš veliku konkurenciju, a svejedno dobivamo vrhunske proizvode. |
Prvenstveno sam mislio na cijenu. Razvoj će već ići svojim tokom :).
|
Citiraj:
@Drvoje samsung su dobri diskovi. moj prvi PC je imao samsunga i taj disk je radio above and beyond call of duty :care: na kraju čak nije ni crko već su pocrkale sve komponente sa tog kompjutera pa sam i njega morao u reciklažno dati. :( ali da je samsung mediokritet, jest. i u performansama a pogotovo u tržišnom smislu kad je o diskovima riječ. rijetko kad ćeš vidjeti Samsunga na prvog mjestu po bilo čemu. rade dobre diskove, ali to je sve. zato me i ne čudi ovavko jedno udrživanje. Samsung zna da ne može dugo izdržati na tržištu gdje Seagte i WD drže preko pola tržišta, a nisu toliko jaki da bi se sami upustili u utrku na SSD tržište sa novim igračima. kod Seagatea je vjerojatno ista logika kad se govori i SSDu. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:37. |