![]() |
Program za zaključavanje foldera/fileova
PoZdrav.
Trebam nekakav program za zaključavanje foldera na ovu foru : U programu označim koje foldera/fileove oću zaključat, spremim to i onda kad idem na taj folder/file da mi izbaci neki prozor da upišem password. Znači ne ne bi htio neki program koje će mi te foldere/fileove natrpat u jedan folder, ne bi da taj određeni folder/file bude nevidiljiv i slično. Folder lock mi ne odgovara, pa ako može neka alternativa. Zahvaljujem! |
Skidaj redom pa isprobavaj koji ti odgovara >> http://alternativeto.net/software/fo...atform=windows
|
Pogledaj ove tutoriale u mom potpisu, ima način kako zaključati mape bez dodatnog softvera.
|
Citiraj:
Tvoja metoda je poprilično učinkovita ako ne i više nego poprilično......Dali mogu saznati na koji to princip radi? |
Jednostavno je, mapa se zaključa i sakrije i nemoguče ju je otvoriti bez spomenutog *.bat fajla sa passwordom.
|
Kako god......puno ti hvala za ovo...nema više nepotrebnih programa za zaključavanje!
|
Citiraj:
|
Čudno da se pokazuje isključivanjem skrivanja mapa. Koristim isti sustav i bez ključa u mapu ne mogu ući niti ju vidim, nemože ni preko adrese.
|
Citiraj:
|
Hahaha, nevjerojatno. Super je ovaj tutorial za bat datoteku, ali sam sad strpao par filmova u jedan folder i zaključao i sad ne mogu pogodit pass koji sam stavio ( totalno sam krivo utipkao ili nešto ) Nije mi toliko to bitno, al kak bi sad to mogao riješit ? :D
|
Otvori bat datoteku u notepadu i iščitaj iz nje password.
|
Upisujem cijelo vrijeme dobar pass, ali ne otvara... Datoteka inače ima 30.-tak gb ne znam jel to ima kakve veze :D
EDIT: Promijenio sam sad password i radi... :p |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:34. |