![]() |
13" laptop oko 5000 kn
Trebam preporuku kvalitetnog (čvrstog, hladnog) laptopa a da mu je ekran oko 13" radi lakše prenosivosti. Konfiguracija nije bitna, glavno da troši malo i da baterija traje što dulje >= 3 h (ako je uopće moguće takvo nešto dobiti za 5k kn).
Gledao sam malo po netu i stalno se ističu Lenovo i Toshiba, ali su i skupi dosta. Ima i Acera ali to ne bi jer nemam dobra iskustva s njima. Ako netko ima kojeg takvog mališu pa da baci neki vrlo kratki review, s čime je zadovoljan a čime nije... :chears: |
jesi pogledao dell vostro v13?
Nisam sasvim siguran upada li cijenom u tvoj uvjet, ali mi prvi pada na pamet iako se za iste novce mozda nade i bolji, ovaj bi bio moj izbor da sad kupujem lap |
Iznenađen sam cijenom i kvalitetom ovog laptopa, hvala na preporuci. Moram odšetati negdje i vidjeti kako leži pod rukom.
U Protisu ga nude za nešto više od 4200 kn. http://www.protis.hr/products/detail...v130380s/42028 |
Citiraj:
kad sam ga prvi put vidio (kod nekog šveđana na faxu), mislio sam da košta barem 1000€ :) moj dojam - izuzetno je kvalitetan pod rukom, i super izgleda (ne znam koliko ti je to bitno) |
ja sam isto zagrizao za taj lap al me loša baterija ful razočarala tak da sam odustao :\
|
Jedno vrijeme sam razmišljao da uzmem asus ul30vt.
Review Nažalost, kod nas se ne može naći ul80vt, njegov 14" brat s jačom baterijom i optikom. |
Citiraj:
Citiraj:
EDIT: A... nisam dobro pročitao što si napisao :D |
ovdje al tu je i5 proc al mislim da ne bi trebalo bit PUNO bolje sa i3
^^ generic je mislio na 14", ovo je 13" |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:24. |