![]() |
MSI N550GTX-Ti Cyclone II & N560GTX-Ti Twin Frozr II - overclockiranje i SLI perf.
Testirali smo dvije MSI-eve kartice - N550GTX Ti Cyclone II i N560GTX-Ti Twin Frozr II.
|
nije me bas odusevila ova gtx550 ti,nije bas neki veci pomak od gtx 460 192 bit....
|
Kakav pomak, prije korak unatrag. Totalno precijenjena kartica.
|
Citiraj:
Novina nema, to je istina, samo popunjavanje rupa već viđenim. |
Citiraj:
Za početak ćemo se osvrnuti na slabiji model kojeg još nismo imali prilike isprobati. Njime Nvidija proširuje 5 seriju i primiče ju najprodavanijem tržišnom segmentu. U Americi bi to značilo do 150 USD, a kod nas oko 1000 - 1200 kn. Nvidija je GTX550 Ti model predstavila sredinom prošlog mjeseca, a AMD je promptno odgovorio početkom ovoga s HD6970 modelom. |
Dal bude izasla ona obicna 560 bez oznake Ti ili je to bila neka prvo aprilska šala?
|
Citiraj:
|
Jedan me kolega s foruma upozorio kako uz N560GTX Ti Twin Frozr II karticu dolaze i 3 igre, pa sam upitao uvoznika Microline za komentar i evo što su odgovorili:
"Svaki kupac na našem webu može kupiti MSI grafičku karticu i uz nju 3 igre. Procedura je takva da se kartica kupuje u KIT-u sa igricama. Obavijest našim kupcima je išla nekoliko puta o toj mogućnosti, no nažalost jako je mali broj naših kupaca je to prepoznao. ADM je to prepoznao i uredno kupuje kartice na taj način. Moramo napomenuti da igre ne dolaze uz karticu po defaultu, nego su izbor našeg kupca, tj prodavača koji kartice prodaje krajnjim korisnicima" |
jel se graficke prodaju onda po istoj cijeni s 3 igre i bez igara?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Malo sam se zabunio, mislio sam da je antiša zeznuo, a on zapravo ukazao na grešku. My bad, sorry krešo.
|
U članku stoji da 550-ke koštaju oko 1100kn, ali ona dva linka (od IQ shopa?) me vode do modela od 1500 kuna. :stoopid:
Znam da je članak star, ali ne može valjda poskupit kartica 40% za samo tjedan dana. :) |
Citiraj:
EDIT: Promjenila se stranica na koju vodi link u clanku, sad sam nasao ovaj link na Zagriji gdje je 1159 kn (http://217.14.221.177/StartEU.ashx?_...0sshtvku7dkMxL), ali je isto nema na skladistu. |
Ne mogu formirat mišljenje o ovoj kartici, potpuno je glup proizvod. :D
Mislim da bi standardna verzija dala iste perfomanse kao i HD5770 i GTS450, ova u testu je tvornički overclockirana pa bi možda bila marginalno bolja od navedenih. Lošija je od svih GTX460 kartica (čini mi se čak i od one SE inačice).. Sve mi to smrdi na skoro povlačenje GTX460-ke? It remains to be seen... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:29. |