![]() |
Grim Dawn
Grim Dawn je novi hack & slash u izradi od strane tvoraca Titan Questa.
Titan quest je bila dobra igra, možda čak najbolji Diablo klon. Gameplay video nije ništa lošiji od onog iz Diabla 3 ;). Enjoy: http://www.youtube.com/watch?v=PqGP4LT_cYo& http://www.youtube.com/watch?v=l_uWDK2rnJA http://www.grimdawn.com/ |
Dobro izgleda. Sviđa mi se :)
Nažalost igra još nema ni release date, tako da čemo se načekati. |
Ima potencijala koliko vidim po filmicima. Titan quest je po mom mišljenju bolji od Diabla 1 i 2. Nadam se da Grim Dawn neće razočarati.
|
Citiraj:
Koja blasfemija! :nono: |
Novi screenshoti, koliko vidim ne bih se čudio da nas zadesi nekva playable alpha/beta uskoro :)
(link) |
Nakon ohoho vremena došao novi gameplay video dugo iščekivanog Grim Dawna. :goood:
|
Grim Dawn počeo sa crowdfundingom preko Kickstartera.
Ajmo, podržite realno jedinog ozbiljnog konkurenta Diablo trojke :D ------------------- Kickstarter link ------------------- |
Poziv svima onima koji su smatrali da je Titan Quest jedan od najboljih Hack&Slash RPG-ova i stoji rame uz rame s Diablo2!
Podrzite njegovog spritualnog nasljednika, Grim Dawn, preko Kickstartera. Kolega je dao gore link! |
|
Moju malu kontribuciju će dobiti, no kad mi dobijemo konkretnu informaciju kada bi igra mogla biti vani sa "trenutnim" sredstvima.
To znači da bi sa preorderima i sličnim mogli dobiti igru i prije. Čini se da je dobar dio igre gotov, no vjerovatno čemo se načekati. |
Rekli su da se nadaju release datumu u 8. mjesecu 2013. godine
|
Počela je Grim Dawn alpha, ima koga da je uzeo Patron edition pa da javi dojmove? :D
Zasad pogledao samo ovo, dobro izgleda. |
Evo mali bump sa masom slika iz alfe, uživajte :D
(album) Ja preorderao već od Crateovaca, sad se samo čeka release :goood: Igra radi na konfi u sigu lockana na 60FPS-a. |
meni frend igra tu igru i igra izgleda odlično , igram d3 trenutno i ta igra mi se više sviđa od d3 , puno bolje su odradili neke stvari , za sad igra samo act 1 u alfi i taj samo jedan act izgleda puno bolje od cijelog d3 , najbolje mi se dopalo da svaki heroj izgleda drugačije kad ga nagiraš a ne ko u d3 svi smo isti ..po meni igra je mrak skupljam lovu za nju i kupujem ju odmah :)
|
Probao alphu, i treba to još puno rada. GUI je katastrofalan, i sama igra je prilično user-unfriendly.
Valjda će to pokrpati. |
napokon se ovo cudo pojavilo
u obliku, sada vec popularnog, early accessa http://store.steampowered.com/news/11782/ |
Igram jogurt verziju, so far so good - lvl 16 soldier (i nešto pointsa u demolitionist klasi), samo single player
Jako baca na Titan Quest, itema brdo, neprijatelji šaroliki, mapa velika, raznolika i dobro dizajnirana, atmosfera odlična, mjuza i zvukovi solidni, grafika super, questovi ok (mada su mogli stavit neki marker na velikoj mapi za svaki quest), nema bugova, frame dropova (sve na max).... Još se moram malo naviknit na kameru, trenutno sam na težini normal (najlakša), i zasad meljem sve osim ponekog bossa, tu sam mora protegnit noge par puta da ne poginem :D Predviđam jako dugačak gameplay, pogotovo mojim "no stone unturned" načinom igranja (bilo bi i dulje da sam stavija teži nivo) |
sve 5 al volija bi da su kvestovi malo jasniji i precizniji...inace nevolin da me igra "vodi za ruku" al evo vec san vise puta mora guglat kako nac podrucje ili određenu osobu.
Igra je doslovno Titan Q sa novom grafikom al neka....nesmeta Trenutno imam wizarda lvl 56 (arkanist) i igram elite tezinu i moran rec da mobovi opako udaraju (veteran san preskočija i odma isa na elite tezinu). DPS mi nije nesto opako velik a iskreno bas i nisan siguran kako ga dignut...u Path of Exile npr su stvari dosta jasnije.....imas item na kojem piše "spell dmg" ili "add ?? spell dmg" ili cast speed....u Grim Dawn toga nema + cast speed ne podize dps koliko san ja ima primjetit. Za melee je standard lako jer u tom slucaju samo lootas item s vecim phys ili kojim vec dmg i imas veci dps dok su npr wandovi u Grim Dawn baš ono čudni... |
Meni su najteže razine (Elite i Ultimate) zaključane (valjda dok ne prijeđem na Veteran), a najlakša razina je Normal :stoopid:
Stoga sam zaključija da se ovi developeri ne šale, a u prijevodu nisam baš okorjeli RPG igrač :D Codex Window (tipka Q) pomogne donekle oko questova (barem meni), jer otvara opis... BTW trenutno sam lvl 37 commando, i mogu ti reć da si fino natuka taj 56. lvl :) Najviše mi fali quick save/load zbog određenih "tehničkih" poteškoća -.- |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:28. |