![]() |
Slim zvucnici a da nisu USB
Imam jedan 22" LCD koji ima dvi i vga. Htio sam spojiti maxtv STB na njega ali naravno ,zvuk je problem. Posto nemam puno prostora tamo gdje bih stavio LCD,mislio sam negdje naci SLIM zvucnike i zalijepiti ih za LCD,ali svi koje sam nasao su USB zvucnici. Posto se meni ne da modati ,rezati,otvarati itd,ima li kod nas takvih slim zvucnika koji imaju 3.5 bananu tj. da nije USB. ? Recimo nesto kao logitech z205 ali da nema USB prilkljucak.
|
Jasno je šta želiš postići ali čemu komplicirat ? Staviš naj običnije PC zvučnike koji se napajaju sa 230, std. imaju 3.5 klinke (bananu), mogu stati i iza monitora.
|
Citiraj:
|
U toj kombinaciji bi ja napravio DiY dodatak na zidni nosač ili monitor na način da ovi zvučnici koje nabaviš stoje iza ili uz monitor. Napiši koji je monitor tj. kakvo je vješanje, vjerojatno VESA 200x100. Za primjer, nađeš Al. lim cca 0.5 mm, napraviš kao dvije trake. svaku učvrstiš pod dvije vide između nosača i monitora a na drugom kraju sa dvije vide za lim / plastiku zavidaš na zadnju stranu zvučnika. Al. lim se da formirat u potrebni oblik ovisno jel želiš zvučnike iza ili bočno do monitora.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:10. |