![]() |
Ružičasta/crvena slika
Pozdrav
Kupio sam novi TV- http://www.jeftinije.hr/audio-video/...14C9E8?tab=pod Međutim kad sam ga priključio na TV-MAX satellite digital receiver (samo da vidite sliku, to nije moj oglas) slika satelitskih programa ima ružišasto-crvenu nijansu, svi programi kod digitalne televizije imaju normalnu sliku/boju, samo kod satelitkih programa je taj problem. TV je povezan na receiver scart kabelom. Da li netko otprilike zna u čemu bi mogao biti problem? I da li netko zna kako brisati i promijeniti redoslijed program kod tog televizora(kod programa digitalne tv , ne satelitske), piše u priručniku "digital tuning" ali ne mogu to nigdje naći... |
pa obično je takva ruzicasta slika, kad je u pitanju kabel... meni se prije dogadjalo, kad sam spajao s scartom tj. kad je los ili nije dobar kontakt da slika dobije ruzicastu boju ili kad nije recimo ukopčan kako treba ili nije do kraja ukopčan VGA kabel od monitora, pa slika je isto ruzičasta...
probaj zamjenit SCART kabel i provjeri kontakte.. |
odi u meni na tom sat. prijemniku i promjeni sa RGB na CVBS sistem signala. To je to.
Eh i da...kakav si to TF kupio koji 2011g ne podržava RGB signal??? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:54. |