![]() |
Nema zvuka iz desnog zvučnika
Eto cijeli dan se natežem s ovom glupošću. Na HTPCu sam napravio upgrade sa Viste x64 na Win7 x64. Friški install zapravo. Bez promjene hardwarea. Sve radi osim što nema zvuka iz desnog zvučnika X-530. Ili iz desnog zvučnika slušalica. Nema zapravo ni zvuka iz zadnjeg lijevog zvučnika. Provjereno nije problem zvučnika ni slušalica. Što god se priključi na zeleni izlaz za zvučnike na MB; ne daje zvuk na desnoj strani.
Interesantno je da zeleni indikator (equalizer) u windowsima na svaki kanal prikazuje skokove. Kao da radi. Ali ipak nema zvuka. MB je Gigabyte GA-M720-US3 rev 1.0. Što sam pokušao; 1. Testiranje zvučnika i slušalica na drugom računau; sve radi. 2. Drktanje po kablovima i konektorima 3. Instalacija Realtek HD drivera 4. Reinstalacija drivera. 5. Update biosa MB (zadnja verzija) 6. Svo prčkanje po postavkama drivera koje mi je palo na pamet. Ima tko ideju? EDIT: uspio sam dobiti zvuk iz desnog zvučnika i to tako da sam napravio random Connector Retasking u Realtek HD Audio Manageru. Kako sam god pokušao, nisam mogao postići da svi zvučnici rade. Sada ne radi samo zadnji desni. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:29. |