![]() |
Zafrkancija
Normalno da je bila zafrkancija to sa padom s 3. kata , ako neko nije skuzio nakon cijele price pisalo je LOL , ocito da nitko nije primjetio.
Nemrete rec da nemam smisla za maštovite price. To kaj se tice lanova , ko kaze da me mama ne pusti , pa zakej ne imam 15 godina i boli me ćuna , čopim komp i odem na lan kaj se tice votke bilo je i tog ps:'ne mislim sad ispast sad neka faca , al trebalo je uvest malo humora u ovaj thread Živjeli :beer: |
Kad si u parku i nemaš siće pričaš lovačke priče.....
___________________________________________________ Mlohava čuna...Mlohava čuna ___________________________________________________ A jesi ŽOVLA :clap: ali ćemo te ipak reć mami ak piješ bilo što osim vodke---->voda(ista stvar:D :D ) |
Meni je rođak stvarno pao s treceg kata, skupa s građevinskom dizalicom. Ostala je 20-30 cm rupa u zemlji. Samo je zadobio par modrica i natucena rebra. Inace ima preko 100 Kg i 2 m. Ovi u bolnici nisu mogli vjerovat da mu nista nije..
|
Ma je..š tog tvog rođaka, daj rađe reci što su napravili sa onom rupom :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Al kaj je najbolje zbilja ima likova kojima su se dogodile takve stvari npr. onaj lik kaj je pado 100m niz liticu i osto živ...
Ljudima se takve stvari događaju svaki dan , stalno cujes na vjestima , ovaj pao s balkona,ovaj odletio s motora 15 m , pao s 4 kata i osto živ , nikom niš ... danas nas malo toga može zaćuditi , ali ona stara je najbolja : 100 ljudi , 100 ćudi :D :beer: :beer: :beer: |
Citiraj:
|
Hahaha... : lol2 :
|
100 transvestita 100 čudi 200 sisa 200 jaja 100 ku****a
|
Hido koj si ti panj, ali fakat panj :smoke:
Kak ti nekej takvog uopče može past na pamet :confused: |
:rolleyes:
džizusssss...... dajte deca vruće je znam...al ovo više nema veze s ničime......dosta palamuđenja, dajte neki pametni savjet za ultra rashlađivanje a bez kljime a ne ove .........khm, upadice...:rolleyes: :D :beer: |
Pametni savet za rashlađivanje?
Mene 4 gole tete hlade s lepezama..:D :beer: |
Citiraj:
dojdi vu moje dvorište pak se hiti h jezero či češ , kaj je najbolj - mam dva jezera pak ti odaberi same pazi ke ti ne kakva mesojedna ukrasna cervena ribica "ponos" pojela :p |
"100 žena 200 sisa"
zapravo ide: sto ljudi, sto ćudi, sto žena, dvjesto grudi! al svejedno LOL! :beer: |
ajde da i ja jedan post napišem bez veze kad svi lupate :beer:
|
Evo i ja jedan bezveze :p Weeeeeeeeeeee sad imam 654:D
|
Joj kad vas Rak pohvata :D
|
Citiraj:
častim vas sve pivom :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: lol |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:36. |