![]() |
HDMI kablovinje
OK nije baš problem ali nisam znao gdje drugdje s ovim. Uglavnom prijateljica me molila da joj smislim način da gleda filmove s laptopa na tvu i naravno najjednostavnije bi bilo preko HDMIa.
E sad gledao sam malo te kablove i cijene se drastično razlikuju(od cca 25 kn za 1.5 metar do 100 i nešto za isto 1.5m). Koje su razlike? Jer njoj se ne daju baš neke pretjerane pare za to, nije neka picajzla što se kvalitete tiče. Thoughts? Treba 1-1.5 metar kabla pa ako znate koji dućan ima nešto što je cjenovno i kvalitetom zadovoljavajuće linkajte pls. Hvala. |
Za tu svrhu najjeftiniji kabel je ujedno i najbolji (kakav i ja koristim). Svojevremeno je bilo u Metrou đabalesku tih điđamiđa...
|
Citiraj:
|
Ja koristim najjeftiniji i ne znam kako bi to bilo s nekim boljim kabelom jer mi je i ovako slika OK. Netko bolje upućen će navesti razlike ako postoje...
|
Na forumu se već raspravljalo o tome.
Kupi bilo koji, potpuno je svejedno. Ovi najskuplji nisu ništa bolji od jeftinih. Samo neka ga ne piga previše i to je to. |
Citiraj:
|
Gledaj Transmedia žice, oko 50kn je 2 metra.
Ili onaj value iz chipoteke. |
Ja mislim da sam 2m platio u Metrou oko 20-30kn...
|
ja u chipoteci 10m 90kn - stvarno đabe kad pogledaš cijene ovih brandova
|
Ja sam citao negdje temu o tim kblovima, da i nema prevelike razlike, jedino da se ovim jako jeftinima od cesceg istekvanja znaju raspast konektori pa napravit kratki spoji i spalit hdmi izlaz :/ Ne znam, mozda je to bilo na hdtv forumu tema.. ne sjecam se
|
do 10m uzimas sto jeftiniji, iznad toga bi se mozda mogla osjetiti na slici razlika u cijeni kabla
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:40. |