![]() |
POS za caffe bar linux
Nemojte me napadat ako tražim a već je bilo. Čak sam koristio traži više puta nevjerujući da nije bila ova tema već ovdje. Naime tražim program za POS za caffe bar da radi na linuxu. Malo mi je suludo plaćat 1000kn+ samo da bi mi program koji ću platiti mogao raditi.
|
|
Htio bih program koji ću platit ali da radi na linuxu. Ima openbravo od opensourca. Htio bih program s podrškom i da ja nemam zafrkancije s njime.
|
Pa imas i programe za DOS.
Koliko sam shvatio, zelis izbjeci kupnju windowsa, ne? |
Da. I to je opcija. Mislim na dos.
|
Postoji ti i još jedna mogućnost. Emulirati program koji je primarno namijenjen za izvođenje na Windowsima u WINE emulatoru za Linux OS-ove.
|
Ovo za DOS i WINE su jako dobre ideje. Hvala ekipa. Ma,pokusavam naci da je sto jednostavnije za koristenje :)
|
frendu treba POS za kafić pa me zanima bi li lemonpos radio na linux pappy jer se radi o starom i slabom računalu ili preporuka neke druge distribucije, komp je celeron 366 i 128MB memorije
|
1 - Instaliraš i probaš ?
2 - Karikiram situaciju ali u škovacama se da naći pc x puta "jači" od tog a dovoljan da vrti kasu, da ne spominjem najjeftiniji novi koji možeš nabavit. |
Citiraj:
|
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=218215
mislim da rizik od 150kn vrijedi, samo puknes svoj disk i amen :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:04. |