![]() |
Pao s trećeg kata ?
Bilo je to predivno jutro , ptice su cvrkutale , travke su se na vjetricu ljuljale.........bla bla bla , da prijeđemo na stvar , pao sam s treceg kata i osto sam živ koje cudo.....
Zasto sam pao ? Pa zato jer je kuciste koje sam furo na lan bilo pretesko.... Je***i Big tower.... Ja sam naucio lekciju.... ljudi ne kupujte Big tower......lol |
:D :D :D ovaj forum postaje sve ludi i ludi cestitam sto si ostao ziv :beer:
|
Re: Pao s trećeg kata ?
Daj reci kako si pao? Da znamo ostat' zivi:)
Citiraj:
|
Da stvarno: zar si se nagnuo preko balkona sa kučištem na ramenu, da se diviš pogledu? Ili si bio toliko pijan da si se skotrljo niz stepenice tri kata? I u jednom i u drugom slučaju; ne zavidim ti:D
|
Recept za uspjeh - debele masne naslage u području gluteus maximus -a :D
Jesam li u pravu :rolleyes: :beer: |
: lol2 :
Isuseeeeee!!!Zaboga!!! Što se dogodilo s kučištem? Jel čitavo? :p Ma šalim se...Kak si to uspio? Očito si u grmlje pao. Meni je isto ispalo kučište, samo ne s trećeg kata(i ja skupa s njim), nego se skotrljalo niz stepke. Doduše, samo par lakših ogrebotina na kućištu...:D Isto kad sam se polupijan vraćao s lan partyja...Al ovo, s trećag kata...Bravo.Ostao sam bez teksta. :D:D |
...
Citiraj:
ROFL:clap: :clap: :clap: |
LOL. Koje ozljede imaš? :D
|
:eek: Daj malo detalja......
(Možda da isprobam sa 1. kata) |
LOL!
Pa kak si to uspio,jebote. To bi se morao namjerno truditi da padeš! Svaka ti čast! |
LOL:D
stvarno...:clap: |
Da vam iskreno kazem , ni sam neznam zasto sam pao , tomu je zasluzna gospođa votka koja mi je vjerovatno utuvila u glavu da mogi letit , sad kaj je bilo nemam pojma , bitno da sam živ , a što se tice kucista , Chieftec je osto živ , osim kaj su se vratasca slomila i par plasticnih djelova odletilo. Posto imam AMD-a i oni naravno nemaju zastitu za jezgru (koji sam mulac trebo sam uzet p4)
, sad se nekaj blesira i gluposti izvodi Joj bit ce svega kad uzmem čekić |
LOL ... da ... sad to probaj izvest i sa P4...pa javi jel radi :D
|
Pa sad vi recite da je AMD bolji :D
|
Citiraj:
|
ja sam jednom išao na lan....
i trebalo se popet po nekim stepenicama.... uske i strme da gore ne mogu bit.... a kućište big i unutra vodeno.... jedva sam to nosio okolo.... al mi nikad nije ispalo :) |
muljaš stari...
Ako je istina da si pao sa trećeg kata, dolje na pod, ne možeš proći bez ozljeda. Nikako. |
Citiraj:
a sad vidim da si 90' godiste, to je ok prica za dijete tvoje dobi :clap: |
Citiraj:
istina je što trek kaže... Ali ima i ekstremnih slučajeva. Nedavno sam čito da je lik pred SVJEDOCIMA pao niz liticu od 100m i preživio sa par modrica. |
Citiraj:
|
A da javimo mami da joj je sin alkoholicar:)
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:34. |