![]() |
Krpanje audio kabela
Imam eksternu zvučnu karticu koju povezuje firewire kabel i na jednoj strani mi se pri vrhu priključka kabela malo izvukla ova crna košuljica od kabela,on i dalje normalno radi samo se ispod te crne košuljice vidi neznam drugi il treći slojni izolator, pa sam trenutno zalijepio to izolir trakom no frend mi je pričao da se to može nekako riješit da se kupi nekakva guma il nešto ne sjećam se točno kako je reko, pa se zagrije i da se to može zakrpat trajno, a ne ovako ko ja sad izolir trakom jel ona će se odlijepit, a i kabel mi se može oštetit, pa ako netko zna nešto više o tom molio bi da mi kaže i uputi me šta i di trebam. Kupio bi ja novi kabel, ali novi košta 40 eura, tako da mi to nije opcija, a ovo kolko se sjećam je reko frend neš sitno da košta.
Evo usliko sam da bude jasnije o čemu pričam: slika |
Mozda je mislio na termo bužir. Po slici izgleda da se izvukla vanjska izolacija. Ako taj kabel puno ne natezes, samo ostavi tako i gotovo. Mislim, sa izolirkom gore. Termo buzir mozes navuci gore samo ako je s jedne strane gola zica.
|
ovo mi izgleda kao kabel kojim se povezuje audigy 2 zs platinum pro na vanjski modul.
uglavnom, najbolje je da samo ostavit tu izolirku, ova guma o kojoj ti frend prica bi bila dobra opcija, ali neznam kak bi to drzalo |
E tako je @Rain Man termo bužir o tom mi je pričo nisam se mogo sjetit, ne natežem ga uopće, kabel viri iz slota i ima pad prema dole,vidim i ja sad da mi je onda bolje ostavit ovako ko šta je.
@domis ne povezuje audigy 2 zs platinum pro, nego RME. Hvala na pomoći. |
Dali se termo bužir može navući preko tolikog konektora?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:52. |