![]() |
Godaddy - Windows / 4GH Web Hosting problem!
Pozdrav
Uzeo sam ovaj hosting paket kod godaddy-a , sve super samo što nekad zna biti bolesno spor!! stranica je NK BEL gore je wordpress, i ne znam zašto se tako sporo sve učitava, iritirajuće je... hosting je Hosting - Web - Economy - Windows - EU Region - Monthly Bandwidth : Unlimited Disk Space: 10,000 MB 5$ mjesečno server je windows.. jel bi možda bio brži da je linux? :S :fala: |
Citiraj:
|
oprosti al za 320 kuna godišnje očekujem više od hostinga...
|
Citiraj:
Cimni me na PM, pokazao bih ti nesto... ;) |
oke :)
|
windows hosting i wordpress
Iako php radi i na windowsima, najbolje je za php stranice (wordpress) uzeti linux hosting. Isto tako njihovi serveri su u americi i to automatski predstavlja veliki ping prema stranici.
Najbolje bi bilo uzeti europski hosting ili čak hrvatski. Kod hrvatskog hostinga paziti na datacentar u kojem se nalazi server. Za hosting u HT datacentru provjeriti na orbis.hr |
Citiraj:
|
Moja preporuka,zaobidji go daddy u sirem luku,trazi ih povrat novca ako je ikako moguce.
Kod njih sam takodjer imao web hosting i nikad vise,iste stvari su se desavale i meni. Uzmi si domaci hosting sa data centrima u Hr ili mozes pokusat Hostgator,kod njih imam web hosting i nikad problema do sada nisam imao. |
Kod godaddya se samo isplati uzeti domene ništa drugo :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:29. |