![]() |
Adobe Acrobat Reader
Vjerujem da je ovo vec bila tema ali hitno mi je ..
Kako vaditi slike iz acrobat readera 6-7 ?! Ako moze hitno mi je .. pomoc:beer: |
jedino sto mi pada na pamet je neki screen capture program. najmanje zahebancije :D
|
ma .. mislio sam osim toga.
Sijećam se još prije nekih godinu dana imao sam programčić što slike is readera prebaci u word dokument .. to bi mi najviše pasalo. Ali nemogu ga više naći ! |
Imaš programe koji pdf dokumente pretvaraju u neke druge vrste dokumenata ,kao npr. pdf u txt
|
Re: Adobe Acrobat Reader
Citiraj:
|
Re: Re: Adobe Acrobat Reader
Citiraj:
iman programcic koji sluzi za dekriptiranje vlastitih pdf-ova i to odradi u nekoliko sekundi :D medjutim naravno da se krse autorska prava ukoliko to radimo s tudjim dokumentima |
Oprostite na TO
ali zasto uopce postoji taj PDF? osim sto je velik i racunalu treba gomila vremena da ucita veliki dokument, sta je plus kod njega? |
Citiraj:
govori li ti Portable Document Format ista |
Re: Re: Re: Adobe Acrobat Reader
Citiraj:
No, kada smo vec kod toga, jedino sto meni pada na pamet kod micanja zastite kod PDFa je prckanje po sourceu od Xpdf, recimo, gdje bi se zaobisla provjera zastite dokumenta i onda normalno baratalo njime. No opet, bas me zanima sto to ti imas, pogotovo ako se radi o Windblows platformi. |
Citiraj:
|
Re: Re: Re: Re: Adobe Acrobat Reader
Citiraj:
razmisljanje mi je da je druga stvar ako je file samo zastitcen sifrom bez enkripcije to je kao carobna rijec na ulazu u npr. windowse to je "pizdarija" za probit i na ruke. |
Citiraj:
mislim pdf kao pdf je smece jer je kao sto si i sam rekao totalno nezgrapan, tezak, debilan sa svim svojim masovnim ogranicenjima...a upucaj me boze u cijeloj verziji professional je kao da ti netko lupa cekicem po glavi. ali jako je lijepo nesto imati u pdf barem meni. lici kao da je original. kako bi ti recimo ovo (Ebook - Comic - Erotic) Illustrated Kama Sutra Anne Hooper.pdf :D prikazao u wordu... jako bi bilo tesko |
Re: Re: Re: Re: Adobe Acrobat Reader
Citiraj:
a sto se programcica tice zove se Passware Kit. Ja imam verziju 5.5 staru preko dvi godine i bez problema je za nekoliko sekundi dekriptira pdf-ove za koje neman pojma kojom verzijom akrobata su napravljeni akrobat 5 i 6 koristi RC4, a Acrobat 7 AES |
Re: Re: Re: Re: Re: Adobe Acrobat Reader
Citiraj:
Citiraj:
|
koji program ?!
OT: 2 mačke na forumu .. a možda i više |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Adobe Acrobat Reader
Citiraj:
vjerovatno si ga isproba sa pdf-om napravljenim u acrobatu 7.0 koji koristi aes pa valjda to ne moze probit ja ga jos nikad nisan isprobava s razlicitim verzijama acrobata vec sam samo dekriptira dokumente skinute s neta za koje neman pojma u cemu su napravljeni |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:31. |