![]() |
Printer Spooler se isključi nakon printanja nekoliko dokumenata
Ne znam jel neko imao ovakav problem ali mene ubija u pojam vec dosta dugoo.....
Imam u mreži 5 računala i svi idu na isti printer koji je na jednom od njih.......svi imaju gore WIN XP SP2 i bilo koji od njih moze isprintat 2-3 dokumenta i na sljedecem zadavanju posla printanja odmah javlja da printer spooler isključen, a spooler je ukljucen i na tom racunalu koje zadaje print i na racunalu na kojem je printer instaliran i onda se vise nista nemoze dok se to racunalo na kojem je printer instaliran ne resetira i tako opet samo par printanje ide.Na racunalu na kojem je instaliran printer sve radi i to me zbunjuje!!! Printer je HP1020 laser cb Da napomenem da je na svakom racunalu dodijeljena razlicita IP adresa, svi su u istoj workgroup, printer je sheran, print spooler upaljen i nakon restarta spoolera nemoze se printat (u services restart spoolera) RPC u servisima je startan takođe i sve je na automatic podeseno Skenirao sam sa spyboot i sa NOD-om i nema nista malwarea i virusa Pomaze jedino restart racunala na kojem je instaliran printer a to vec jako ide na zivce i neznam vise sta da ucinim. Imali iko kakav savjet pametan i po mogućnosti da radi :)))) HEELLLLLPPPPP |
Slican problem kod mene u firmi, umrezena tri racunala s HP printerom. Pomaze kad ugasim printer na sklopki. Razmisljam o reinstalaciji drivera.
|
Uzmi novi driver i instaliraj ga na sva računala, također ne bi bilo loše staviti na sva računala i SP3. Sigurno imaš neki error u event viewer-u kada se to desi
|
Sve 5, ali bolje stoj na SP2..
|
Citiraj:
Probacu u cetvrtak sa novim driverima...trenutno na godisnjem pa javim.... |
Imam i ja problem s tim, ali u mreži s više stotina korisnika te istim i sličnim printerima iz te 1000 serije. Nažalost, nisam imao puno vremena za testiranje. Skužio sam da printanje pali jedino kad dokument šaljem isljučivo s lokalnog admin accounta dok iz domenskog user accounta i domenskog admina ne ide. Isto tako, dodavanje usera u razne print grupe, davanje nekih posebnih permissiona, promjena drivera i ostalo ne pali. Ako nađeš rješenje, javi pa te častim cugom. ;) Šteta što nisam imao više vremena... :(
|
Citiraj:
Još nista nisam napravio a lagano pucam po savovima......jednostavno nista ne pomaže, sto god napravio....grrrrrr |
Probaj ovo:
Citiraj:
Sretno. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:42. |