![]() |
HTC Wildfire - problemi s internetom
Imam HTC Wildfire, i od kada me tražilo da se nadogradi android, i kada sam to naravno napravila, došlo je do komplikacija s internetom. Prije je radio super, a sada skoro svaki dan zašteka, jednostavno ne može otvorit stranicu, samo stane. I tako stoji par sati, uopće ne mogu vratit na home page ili tako nešto. Da li netko ima ideju kako bi se to moglo riješit?
|
Probaj napravit reset telefona na tvorničke postavke (pazi! gube se svi podaci, programi)
|
A da li se vraća onda na verziju Androida 2.1? Jer nastali su problemi od kada je nadograđen na 2.2. Da li ikako mogu vratiti na staro?
|
Ostaje 2.2
Ali se sve ostalo resetira na "normalu". |
Kako se resetira? I što točno gubim, koje podatke? Kontakte? Koje programe?
|
Izvadi sim karticu i microSD karticu....ostalo sve gubiš (bude kao nov kupljen). Znači ponovan unos mail podataka itd....a od aplikacija samo "defaultne".
Na mom HTC-u je : Settings->Privacy->Factory data reset |
Probaj ovako. Ugasi mobitel. Upali ga. Ponovo postavi APN. Opet ugasi i upali natrag.
Nadogradnjom na 2.2. obriše se APN ili se izmjeni, u svakom slučaju treba ga ponovo upisati. |
Ma nije mi bitan mobilni internet nego wifi, ne koristim mobilni. Radi on, nije da neće ništa, ali jednostavno zašteka, pa malo radi, pa onda opet zašteka, ili tako stoji smrznut... A bilo je sve u redu prije.
|
Ako ti ne uspije nista sa reset-om,morat ces reinstalirati software na mob. Za to javi se na PM.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:35. |