![]() |
Napajanje do 200 kn
Znate li neko dobro napajanje do 200 kn.
Namjeravam potrošit novce na matičnu, procesor i grafičku, pa mi neće puno ostat za napajanje. Ovo koje sad imam je smeće. |
Ovisi za kakvu konfu trebaš.
Inače imaš npr. Channel Well 400W za 200 krznatih. |
i nakon toga zovemo 060 broj za umjetni bubnjić ...
|
hiper 350w - cca. 240kn
|
Citiraj:
To je ipak solidna firma, ak ti vent previše ruži-lako ga promijeniš. Ja imam jako dobra iskustva sa tim napajanjima:) |
a fortron 350w u ve milu za 185kn?
|
...
Citiraj:
čudno da fortron bude ispod 200... |
Citiraj:
@Jelc uopće ne sumnjam u Channell Well znam da je izvrsno! |
Citiraj:
Zna li neko kakvo je napajanje. Je li tiho. Ako nije, može li se ventilator normalno promjenit ili je zalemljen. |
moj glas za sharkoona 300w... mislim da je 190kn, a apsolutno tiho.
|
Ali ovi fortron je 350 W. ima li to utjecaja
|
1 privitaka
Evo naša san još jedno, kako vam se čini
Napajanje 380 W, COOLERMASTER, RS-380PMSP, Super silent Piše super silent, pa bi trebalo bit tiho Evo slike |
Citiraj:
Tjeralo je to napajanje dobru staru DFI, i svinjski FSB i par puta stari proc na 1.92v:D |
LC power 420W u linksu
Solidno a dosta tiho |
Citiraj:
MOj glas ipak ide syssovom prijedlogu. Taj šarkoon je zakon stvar. :beer: |
i ja se slazm o tom šarkrunu sam sam dobro cul
|
Pardon kaj samo ovak upadam u thread, al dal bi to sharkoonovo napajanje moglo izdrzati ovu konfu: Palomino 1800+, 3x128MB SDRAM, 2xHDD, DVD-ROM, prža, 6 ventova + 4 neonske lampe (ili UV neznam vise...)
uglavnom treba mi bratu, a nema previse para... Ili je ipak bolji ovaj Fortron 350W iz ve-mila po 180kn? P.S. Buraz sada sve to drzi na JNC-u od 300W (vec 2-3 godine) tak da je svako bolje... |
pa meni je sharkoon držao 1.9V tbreda-b na 11.97, tak da ono... i 150W bi bilo dovoljno :D
|
Čiftek 300w. Tjera sve ovo iz mog siga. U kućištu imam još i tri venta s ledicama po 80 mm. Cijena skoro pa ista kao sharkoon 300w.
|
vecina strojeva trosi do 150W u prosjeku, fanovi ti vecinom trose između 1-5 W neonke oko 3 W proc od 50-120 W, grafe od 30-80 W diskovi 20-30 W, optika 20 W nemozes da si bog iz vecine konfi trebat nesto jace od 350W SLI je druga prica a i overclocking isto al i tad nisu to puno vece brojke
jedini fan koj puno trosi je delta :P to trosi do 15 W :P |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Eh, da, jos nesto. Obavezno pogledaj koji model Channel Well napajanja kupujes. Modeli koji imaju "A" i "B" u imenu su jedino ok. Drugim rijecima, CTW-300BS znaci da se radi o napajanju istom kao 300W Antec SmartPower, dok je recimo CWT-430AD isti kao 430W Antec TruePower. Inace, "S" znaci "single fan", "D" znaci "dual fan" a neki modeli imaju i "P" za PFC. |
Citiraj:
evo to je samo dokaz i primjer da ljudima netrebaju napajanja od 500 W |
@bubba: Ma frendu moram složit konfu (a i meni bi trebalo neko fino napajanje za rig2) , a njega tolko buka ne smeta, a izgled mi ko solidno napajanje za malu lovu, pa reko... Izgleda da će onda CW past.
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Evo kupio buraz Chanell Wella u Nobilisu, tamo na www pisalo 400W, a on donio 420W za oko 200 kn...
Napajanje s obzirom cime ga je on opteretio nije uopce glasno, tako je baremo moje misljenje...Onaj ko ne pati na neku tisinu od 0 db slobodno nek razmisli o tome... |
Citiraj:
Ta tog CM-a pitaj Mentala kolko se siječam on je nekaj delao s njima. Chieftec 360W ili 350W delat su isto OK. |
Kupio je danas CW...420W i izgleda pristojno i tako radi...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:30. |