![]() |
Ne mogu se spojiti na FileServe
Dosada sam koristio ovaj site za skidat/uploadat stvari
Problem je sljedeci Odjednom mi ne zeli skidati stvari s jdownloadom,niti direktno s sajta, niti mi se ne zeli spojit na stranicu fileserve.com Na drugom PC-u koji je umrezen s ovim, se uredno spaja i ocitava acc, dok je ovdje prestalo Sistem je XP SP2, firewall je off, AV je nod32 koji je dosad radio normalno Isto je premium acount |
Browser reset? Drugi browser?
|
evo istalirao operu i s njome se uredno spaja na fileserve stranicu, dok s firefoxom ne zeli
problem je sta jos uvijek ne radi jdownload idem probat opet reinstal njega i ffoxa ista stvar nakon reinstala ffoxa i jDownloadera, ne zeli se spojit preko nijednog u jD-u prepozna acount kao premium, ali samo pise connecting...i nakon par minuta disconected i onda waiting connectio 5 min...i tako u krug na drugom PC-u jDL uredno skida :( |
Koristis adblock za mozillu?
Jesi probao sa kreiranjem novog profila, ili komplet unistall FF-a sa svim postavkama? |
ne koristim ad block, i probao sam cisti unistal ff-a i nije pomoglo
glavni problem je sta mi ne radi jdownloarder, ff koristim samo za linkove |
Meni je jednostavno prestalo skidiati sa RapidShare-a putem FlashGet-a.
Samo je stalo i ponaša se kao da nemam premium account (skine datoteku - 1kb). No, našao sam rješenje za svoje probleme - CryptLoad. Podesio sam u programu da imam Premium Acc i radi skroz uredno, kvalitetno i relativno je brz i pouzdan. |
Probaj javu reinstalirati! jdownloarder najcesce ne radi ako su problemi s javom!
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:40. |