![]() |
Kasens G-5000 2000mw
Gledam malo po netu navedenu antenu i vidim da je to jedan od boljih adaptera opcenito pa bi si ju vejrovatno i kupio.e sad, citao sam po netu da te antene sa 2w imaju previse suma i da je signal nekvalitetan pa me zanima koliko je to istina i dali itko ima tu antenu da to potvrdi/demantira. :chears:
|
Isto i mene zanima. Gledao sam po netu, kažu da je ok, no neki lik kaže da ga je rastavio i da je nešt unutra pisalo 100mW (sad što to znači, i gdje ga je kupio neznam). Druga stvar je, što su pisali da mu se Tx rate mora povećati, a nitko nije napisao kako se to radi pod windowsima, samo preko BackTracka (isto, koliko je pouzdana informacija, neznam). Imam Wavearena 24dBi antenu i Airlive 1600usb, no nešt kenjka u zadnje vrijeme. Mislio sam si uzeti neko drugo pojačalo. Dvoumim se između toga Kasensa i Alfe neke. Frend ima tu Alfu (čini mi se 500mW ili 1W), kad je spojim, signali koji su bili na 1600usb oko 50-70%, sad budu preko 85% i više. Znači, pomaka ima.
|
Da gledao sam tu alfu od od 1w isto odlican adapter pa se dvoumim.
|
Imao sam do nedavno G-Sky 500 mW, ista kao Alfa, samo drugo ime.
Signal jak, hvata sve i svašta, ali puca veza. Da li je do smetnji zbog okolnih mreža sa čijim kanalima se preklapa - beats me - ali veza je bila nestabilna i pucala svakih 5-10 min. Jest da se isto tako i sama spoji, ali ide na jetra. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:01. |