![]() |
Milan - Liverpool
Dobra tekma
svaka čast Liverpoolu i mislim da je vrijeme da Ancelotti ode iz Milana |
When you walk through a storm
Hold your head up high, And don't be afraid of the dark. At the end of a storm, There's a golden sky, And thesweet silver song of a lark. Walk on through the wind, Walk on through the rain, Though your dreams be tossed and blown... Walk on, walk on, with hope in your heart, And you'll never walk alone, You'll never walk alone. Walk on, walk on, with hope in your heart, And you'll never walk alone... You'll never walk alone. LIVERPOOL,LIVERPOOL!!!!!:beer: :beer: :beer: |
Nebi trebo Ancelotti ic iz milana
Samo bi trebo ohladit usijanu glavu |
ZAAAAAAAAAAAAAAAKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOONNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
E ovo nam je trebalo ovakvo finale:clap: Svak čast i jednim i drugim skidam kapu Ovo je Liverpool napravio Milanu: evil : Probušio ih kao balonchich:D |
Prigodno:D
|
Fakat mi je drago zbog livepoola, a onaj gerard je lik i pol...
Al moram priznati, fakat mi je ovo tesko rec, Dudek ih je spasio...i to u 117 min kad je skinuo ona 2 zicera Ševi... A i Ancelotti je lud, stavi Pirla da puca penal a lik cijelih zadnjih 30 min je sepao po terenu... |
Citiraj:
|
Odlična tekma, svaka čast Liverpoolu!:beer:
|
GG Lpool
Makar sam opaki navijač Milana mora se priznat da je Lpool jako dobro odigrao. A Milan si je sam kriv što su si ukenjali, kako su samo uspjeli ona tri gola prednosti prokockat nije mi jasno :( |
NIsam gledao uopće utakmici zato jer mi je svejedno tko će bit prvi.
POgledao samo penale. I jedno zanima, zašto je tolerirano prerano izlaženje dudeka sa gol linije kod izvođenja 2. penala. Svo golmani to rade, al čovječe pa ovaj je bio 2m dalje od gol crte, a igrač još nije ni dodirnuo loptu. |
Svaka čast redsima,super su preokrenuli tekmu
Inače sam navijao za milan ali šta je tu je,zaslužili su neku titulu(Liverpool) Samo mi nije jasno šta je Ancelotti izvadio Gattusa koji je jedini imao snage za trčat A Dudek-Legenda Koje finte,bar sam se smijao na penalima Zakon Finale za 5+:clap: |
Da Gerard nije "ugasio" Serginha dobio bi Milan 100%. Doslovno ga je ugasio, mislim da je uspio samo jednom centrirati.
Vodja kakvog nema niti jedan drugi klub, i ako ode nek si jebe mater. :mad: |
"Za dodatno iznenađenje pobrinuo se kapetan Liverpoola Steven Gerrard koji je nakon utakmice rekao da poslije najveće noći svog života nema šanse da napusti klub.
"Kako bih mogao otići nakon ovakve noći? To mi je najveća noć u životu. Razgovori o budućnosti će uskoro početi. Forma mi je tijekom sezone bila vruća i hladna, ali, u idućoj sezoni ćete vidjeti sasvim drugog Stevena Gerrarda." - rekao je veznjak Redsa." Ma, bit će para za novi ugovor nakon ovakvog naslova,:D |
dvoumio sam se dal da odem na Hladno pivo jucer il da ostanem doma uz hladno pivo gledat tekmu ..
I drago mi je sto sam ostao doma, odlicna je bila utakmica :D :D |
Ja sam osto doma uz Hladno pivo(žuju :D ) i tekmu:D
|
I kako za sada stoji, Liverpool nece braniti taj naslov...koja banana...nadam se da ce netko (UEFA??) napraviti iznimku i dati im da igraju...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Mogu igrati jedino ako im Everton prepusti mjesto ili guzonje iz UEFA-e iznimno dopuste. |
jok bubba...englezi vec imaju 4 kluba u ligi prvaka, liverpool je bio 5. u premijer ligi i nemoze ici...
uglavnom, pogledaj na t-portalu... |
|
Citiraj:
Liverpool!!!! |
Citiraj:
Mislim da bi par žutih u startu riješilo takvo ponašanje:D |
da, trebalo bi to napraviti odmah na pocetku tekme, tak da se oni umasljeni malo smire.
Najvise mi ide na zivce kad pri izvodjenju slobodnjaka, zivi zid prije izleti...suci bi trebali biti stroziji! |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:36. |