![]() |
My 3rd Mod
1 privitaka
komentari dobrodošli:clap:
|
1 privitaka
2
|
1 privitaka
3
|
1 privitaka
4
|
1 privitaka
5
|
nije loše..
jedino si ovu prednju stranu uhebo... jesi to namjerno zašpricao sprejem ili slučajno? |
to je namjero tako obojano jer sam htio da se ovaj znak uskladi sa svime ostalim
|
Lipo i jednostavno. Tako je najbolje. Ovako nešto sam i ja mislija napravit, ali u kombinaciji 2 boje. Npr. crno, sa crvenim ili žutim detaljima.
Ovo tvoje mi je malo previše CRNO |
Slazem se sa smradom, crno sa crvenim je za mene bolja kombinacija...imo je ja i izgledalo je prebolesno...no o ukusima se ne...
Inace, i tvoje je pre*ebeno... |
U svakom slucaju bolje neg sto je bilo sigurno. Vidim dao si si truda. MOzda stvarno da je pala i neka crvena barem kao neka kontura ili nesto ali meni se svida i ova jednostavna sivo-crna kombinacija. :clap:
|
Fino, fino....
Kaj se da od starog kejsa napravit...:clap: |
Ludo buraz....
|
jep nije lose:D
ince koje je to kuciste?? |
|
hvala al jos uvijek neznam koje je:D
ime pliz(ps tnx na origigi sliki) |
Evo:
Midi Tower, EVER POWER CX-Y662, 500 W, ATX 2, black Imas ga u Hgspotu. :):beer: |
pa to te ja pitam:D :beer:
ps sad mi je i jasno zas ga je pofarbao:p ps kakva je unutrasnjost???(prostranost,prozracnost...raspored diskova itd itd itd) |
ima 80 mm ispu, 80 mm uisni tako da nije bas bajno al modana je bocna stranica sa 120 mm pa je ok. Prostranost i nije bas neka. Definitivno nije za Prescotta. Ima mjesta za dva roma, i milim 4 diska na dnu. Uglavnom normalo kuciste nis posebno al decko ga je lijepo sredio. ako nema bedova s toplino cist ok.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:46. |