![]() |
SIM card reader....preporučite
Molio bih preporuku za sim card reader kojim je moguće maknuti PIN na tele2 kartici.
Ebay....je cilj. U biti glavno je pitanje da li je softver koji može ukloniti PIN radi na svim tim readerima? Ovako nešto? http://tiny.cc/zme1u |
sta nemozes onemogucit trazenje pina na mobitelu?
ili si vec 3 put pogrjesio?? |
na tele2 nemozesh maknut provjeru pina
|
Citiraj:
s ovime http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...m=110531070464 sam maknuo zahtjev za pinom na 3 tele 2 sim-a |
hmm, trebao sam quote-at. odgovor je bi za SU.
|
Citiraj:
ali to se rjesava s ovime sto si preporucio.. |
nisam to znao za tele2
|
Ok. Naručim to iz Kine....vidim da ima i link za neki software/driver....
|
Ja sam time maknuo PIN na svim tele2 karticama u 2 klika mišem (čujem da je i za tomato ista priča). Jedini uvjet je da znaš trenutni PIN. Sa uređajem dobiješ softver za kopiranje sim kartica kao i kloniranje istih. Nažalost, nije mi se pokazao previše efikasnim za obje operacije.
|
Tomato mozes i rucno na telefonu iskljucit pin. A tele2 je to blokirao zbog roaming-a jer je na pocetku trebalo ukucat jedinicu prije pina kad se odlazilo u inozemstvo.
|
A jel isto software radi na više tih čitača? Za slučaj da onaj koji naručim nema funkciju micanja PIN-a?
|
Pozdrav svima. Jedno pitanje ako mi netko može pomoći: Zanima me da li je neophodno znati pin sim kartice ako je želimo očitati preko čitača sim kartice? netko mi je rekao da je nemoguće bez pin-a, pa ja sada pitam vas koji se razumijete u to jer ja baš nisam educirana u ovom području, a jako mi je bitno. Hvala
|
Nije potrebno znati PIN kartice da bi je mogao očitati. PIN je potrebno znati samo za slučaj da hoćeš maknuti da te kod paljenja moba pita za njega (odnosi se na Tele2 SIM-ove).
|
Ok, super, hvala na informaciji!
Coconut, može još jedno pitanje, gledala sam na netu i ima dosta tih čitača sim kartica, može preporuka, odnosno postoji li razlika ili je to sve slično, i da li se dobije program uz čitač...ja bi zapravo htjela očitati neke kontakte i izbrisane poruke sa tele 2 sim kartice? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:36. |