![]() |
PRESTIGIO PMSG1 miš
Ima netko ovaj miš ?
kakav se pokazao ? cijena nije prenabrijana, uživo miš izgleda skroz dobro. Al bitnije mi je kakav se pokazao u korištenju. http://www.links.hr/index.php?naziv=...kl=101.503.266 u toj cijeni od ocih boljih su još sharkoon i 518ica... razmišljam ja i o RAT 7 ili G500, ali opravdavaju li razlike toliki jaz u cijeni ? Tnx svima na odgovorima.... |
preporučio bih ti 518 kojeg osobno imam i miš je zakon.Lijepo leži u ruci i za gejming je isto dobar
|
cak pare nisu tolko bitne.... :)
po cem je G500 bolji od 518ice ? i dalje stoji tema za nekog tko je probao ovog prestigia... anybloody ? |
Odličan miš, posjeduje senzor Avago ADNS-9500 kojeg ima G500, g9x, SSXai. Taj miš je crne boje uživo.
|
Brat ima takvog, ali crvenog. Odličan miš, sa svom dodatnom opremom (utezi, izmjenjivi djelovi na mišu), odlična ergonomija i preciznost. Za moje pojmove (moj sport je ipak PES, ponekad samo nabacim neki CoD na lanu) je odličan miš.
|
Ja imam ovakav samo žuti, super me služi dok pucketam po codu i drugim pucačinama, precizan, dodaci, dobro mi leži u ruci i mogu ga čvrsto držati dok igram.
|
Kupio žuti i crni, crni za frenda. Zasad je odličan, nema mana. U subotu ću napravit opširan review sa mnoštvom slika bug forumu pa ću vam dat link.
|
deal ! :goood:
|
|
Citiraj:
Malo sam gledao G500 i G9x ali su mi oni preskupi, a PMSG1 mi je cijenovno ok. Pa ak me pukne možda ga i uzmem :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:26. |