![]() |
Soltek + Zalman
Zna li itko moze li se stavit Zalman 7000 na Soltek SL75FRN2
mislim dal bi trebo kaj rezat.... ziher cu trebat skratit zalmana 47 na nb-u ali zanima me ostalo...tj oni kondenzatori pored socketa dal mu smetaju? |
Kako planiraš stavit Zalmana kada nemaš rupe oko socketa?
|
....brijem da sam vidio verzije za s.A i s.370 koji su imali kopče ko svaki normalni cooleri....ali možda sam krivo vidio... : hitthewa
|
Brijem da ni jedan zalman nema kopcu vec svi trebaju rupe...pogledaj na njihovom sajtu...al opet to govorim napamet!
Kaj ti nije bolje kupiti SI-97 + neki vent? Brijem da cak ispadne jeftinije i bolje...zapravo neznam dal je jeftinije jer neznam kako se krecu cijene Zalmana |
...a nemam pojma ...budem nešt iskemijo....zasad su mi temp 47 idle i 56 load....mislim da mi je to i dovoljno!
|
a cuj, meni su sa ALX 800 + delta@5V (cca 2500o/min) temp idle 30, max. 46 i to kad mi je u sobi 26-27°C u zatvorenom kucistu!
Inace po zimi kad mi je 21°C u sobi temp ne idu preko 40°C na max. Koji cooler imas? |
da ali sa 210@1,65v
meni je na 225@1,85v a imam CoolerMaster Vortex dream7 |
210@1,625V :D
Jebiga, sorry nisam nigdje to vidio... Ah predji na vodeno pa nes imat problema sa grijanjem... Pretpostavljam da ne mozes mjenjati mnozitelj pa zato trebas tako visok napon... |
Samo da jos pitam, jel ti to govoris za ABSII temp ili onu drugu kaj je niza?
Ako govoris za ABS onda imas predobre temp... |
imam doma 2 bartona 2500+ jedan otključan i jedan zaključan....nije to nego visok napon mi treba zbog FSB-a.....jer ih hoću stisnut što više...veći fsb daje bolje rezultate nego množitelj...
ma niš imam neke ideje pa ću vidit.... :beer: |
nisu... ABS je nešto drugo a to ni ne gledam....
|
Meni je trebalo 1.7V za 220 i Prime stable...mnozitelj je na 10,5...
|
Citiraj:
|
da znam ja kaj znači ABS kod Solteka a što se tiće voltaža to ovisi o procesoru....
ajd pozdrav! |
Sad sam i sam sebi dosadan, al nakon koliko si ti trebao dizati napon na NB-u, ako si ga uopce dizao?
Kod mene nakon FSB=210 Cek, pa reko si da imas otkljucanog bartona, pa probaj njemu spustiti mnozitelj i dizati FSB...Brijem da bi dobio bolji omjer FSB-a i napona...ak me kuzis |
da vidit ću kak on ide....
što se VDD-a tiće na 1,7v ga držim od kad sam poćeo klokat ali radio mi je do 210-215 na 1,6 ali za 220+ ti treba 1,8v malo je stabilnije ako dobro hladiš NB |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:56. |