![]() |
(riješeno) Microsoft Security Essentials i validacija
Instalirah navedeni program, no ne prolazi mi validacija (veli da istječe za 30dana pošto ne prolazi validacija).
A kao windozi bi morali biti originalni, dosli su s laptopom. Jel ima koja caka da neke verzije windowsa navedeni program ne podržava ili tako nešto? Mada vidim tu da bi moralo ići.. http://www.microsoft.com/security_es...hr&s=1#mainNav Inače update je uključeni i sve se redovno udejta, da nisu licencirani pretpostavljam da bi se već zblokirali, jer tako to radi već barem 4-5 godina. Os je winxp pro sp3. hvala, pozz |
probaj otici na webstranicu od M$ i probaj tamo napraviti Valiadate, i onda bi trebalo proci...ako ne, zovi ove papane di si kupio pa nek ti nekako to rijese
|
Koliko znam iz iskustva, MSE ti se nece ni instalirati ukoliko ne prolazi validaciju. Ovih 30 dana nisam nikad primjetio. Moze screenshot tog problema?
|
Mh, da, niti instalacija ne prolazi ako windowsi ne prolaze genuine chek. Tu poruku ti javljaju windowsi, da ne mogu proći aktivaciju ili što? Ako je tako, nosi/zovi likove gdje si kupio lap ili ako si siguran da je licenca i sve ok, zovi direktno u Microsoft i objasni im problem.
Što se zahtjeva tiče, ide na sve windowse, osim npr. na embedded gdje ne ide ova nova verzija već moraš staviti staru. Ovo se ostalo je ok. |
Citiraj:
Pojavio je gumb, "resolve now" Otišo na mislim na ms stranicu i tamo ne prolazi validaciju... A mislim si da kad bi bili cracknuti windowsi, da bi u ovih par godina kroz nadogradnje došlo to već van... |
Pa imas licencu ispod na laptopu? Da nisi jos negdje instalirao sa istim serialom?
|
Citiraj:
Sad se pojavio wga... hvala svima, pozz |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:35. |