![]() |
Igre za osobu s blažom mentalnom retardacijom?
pozz
zamoljen sam da spržim nekoliko igara za jednog mentalno retardiranog dečka. Onak, 19 godina, roditelji se brinu za njega, ne ide u školu, kupili mu starci komp pa da ne sjedi baš pred TVom cijeli dan. A meni baš niš ne pada na pamet. Jedino možda World of goo, al ne znam jel' bi i to prošlo. Pa vas molim da mi, ako znate, preporučite pokoju jednostavniju igru. Nemam pojma, neke jednostavnije logičke ili neke arkadne (al da nisu baš, ono, twitcheri)... hvala unaprijed Shoki edit: eh da, i da nije baš neka pre krvava. |
mozda neke auto utrke..
colin mcrae rally... zatim neke simulacije aviona i slicno, ali neke lakse verzije... ili tipa zootycoon... |
FlatOut 1,2 i Trackmania, Mini Ninjas mozda?
To mi je onako lagano i zabavno, mislim da bi moga igrati... |
hvala hvala
|
peggle
|
Audiosurf + neku mirnu muzikicu
|
Citiraj:
|
Plants vs zombies? LINK
|
ne ne, brijem da je plants vs zombies malko pre kompleksna
ma zeznuto je to danas, igra izgleda jednostavna ali sve takve dobre igre su u biti vrlo kompleksne igre sa jednostavnim pravilima hvala svima na preporukama |
Citiraj:
WoW je tažak za probavit, pogotovo iz početka dok si noob. O vrijeđanjima, psovkama, ismijavanju i sl. neću ni pisati. |
Phun http://www.youtube.com/watch?v=0H5g9VS0ENM
H.A.W.X ? Možda neki od nastavaka Settlers ako nije previše komplicirano |
simsi bilo koji
|
Možda Lego Racers.
|
Možda neke flash igre? one su zabavne kad je dosadno:D
|
FlatOut: Ultimate Carnage
Kršenje sve u 16, i super grafika :). |
Zuma, Luxor, "ball'n'bricks" inačice svih vrsta, i okanite se preporuka po shemi nekakva "kršenja", krv i ostala sr*nja... za naći takve igre mu i ne treba preporuka; kod takvih osoba prije svega treba misliti na emotivnu percepciju ;)
|
Prvo mi je palo napamet stari Lemingsi, aka štrumfovi šta ih treba "sprovest" od točke A do točke B, svaki novi nivo teži, logička.
|
Braid, Crayon Physics Deluxe, Machinarium?
|
cudno kak jos netko nije preporucil notpron
uglavnom, moja preporuka bi bila na simsima, tycoon-ima i nekih igri za djecu tipa suncica |
|
Chicken Invaders 1,2,3,4 :)
|
Vecinu ovdje nabrojenih igara mozes zaboravit, znam iz prve ruke moj sin ima slicnie probleme (pervazivni razvojni poremecaj)
Narocito pucacine, osim ako momak ima dobru koordinaciju oko ruka, mada ipak ne bi preporucija pucacine za pocetak, jer ne znam kako se doticni momak nosi sa strahovima, bljeskanjem i jakim i iznenednim zvukovima. Imas cijeli serijal Lego igara od batamana do indijane jonesa preko star warsa, pa probaj sa time, nema krvi nema vristanja nema puno frustracija, mozda ce koji puta zahtjevat malo vise koordinacije oko-ruka, ali boze moj malo mozganja dobro dojde. Ili Mirrors Edge moj mali je lud za doticnom igrom, probaj pa vid sta momku pase, svi smo razliciti pa sta je nekome dobro ne mora bit i nekom drugom. Mada za pocetak sugeriram pocet sa ne agresivnim igrama tj bez izrazite agresije, jer ako ce mo picazlit i tetris moze moze biti proglasen agresivnom igrom jer cjeli red uvjek nadrapa :D Mozda ne bi bilo lose da mu se kupi kakav kontroler, sta kvalitetniji, ja sam kupio zicnu verziju kontrolera za XboX (ima USB adapter za PC) i jako sam zadovoljan kvalitetom, preciznoscu i sta je jos bitnije u 99% igara je automatski prepoznat bez ikakvih podesavanja, koji put osobama sa takvim tipom problema je lakse igrat igre sa kontrolerom nego sa misem i tastaturom. |
Zamolio bi da se ne daju neukusne preporuke. :)
|
imam takvog prijatelja, najviše od svega voli simse, pa onda tekken (PS al eto), zatim bilo kakve auto utrke tipa NFS.
|
hvala svima na preporukama
krenuo sam ***** (Mod: pripazi) većinu (omg ko mi je preporučio machinarium, jeste vi normalni lol ja sam skoro razbio monitor igrajući je...) edit: lol mod :D edit2: OMG nopron lololol jeste ludi? mene je zelo, doduše :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:49. |