![]() |
Painkiller Redemption
Uninstall nakon 10 minuta mindless klanja popraćenog metal muzikom....
|
I zato ideš temu otvarat.
Pa dal je tako teško napraviti neki template za igru pa onda iznositi svoja mišljenja o igri? |
bolji sam. 3min :)
|
Citiraj:
|
nekužim sta napadate čovjeka.. tema su igre i čovjek je otvorio novi topic i napiso svoje misljenje o doticnoj igri.. sve korektno.
|
svrha teme je da se upozori ljude da ne kupe smece i da ne bacaju novce, a ne predstavljanje igre @ alengrosevic: razmisli o svom postu i svrsi doticnog pa onda pogledaj moj avatar
|
Jok
Ako otvaraš temu o igri, ali i bilo čemu, pristojno je ali i pravilno napisat nešto o igri, napraviti template, neke osnovne informacije itd... a ne otvorit bezveze temu i napisat jednom rečenicom da igra ne valja. |
@ xGame: Da je rijec o necemu vrijednom truda, slozio bih se s tobom....ako gledas s moje strane, onda zbilja nije problem koristiti gugl za bilo sto, pa tako i ukucati ime igre i saznati sve sto te zanima....ako gledas s druge strane, odnosno iz pogleda nekog tko zeli sve na gotovo, i sazet briefing na jednom mjestu, onda sam ispunio zadacu, jer sve sto treba znati o ovoj igri je da ju se sto prije zaboravi...
|
Prestanite sa prokletim offtopicom.
OP, ti ili stavi neke informacije o igri, neke važnije linkove, te dodaj svoje mišljenje...ili ostavi ovako, pa će te mod/admin upozoriti, a tema će misteriozno nestati. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:50. |