PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Streaming/online servisi, linkovi i ostale zanimljivosti (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=18)
-   -   Greška na Gmailu..Obrisano 150 000 računa (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=210680)

jason410 28.02.2011. 11:32

Greška na Gmailu..Obrisano 150 000 računa

Jutros je objavljeno da su neki Gmail korisnici ostali bez svih podataka na svojim Gmail računima,do sada je njih 150000 prijavilo...NAPRAVITE BACKUP ako ga koristite za normalne stvari i ako imate nešto važno IZVOR VIJESTI

Sinisazg 02.03.2011. 08:48

Meni se cini da su oni to "slucajno" malo pocistili svoje storage-e :lol2:

Baja 001 02.03.2011. 09:16

Citiraj:

Autor jason410 (Post 1859414)
Jutros je objavljeno da su neki Gmail korisnici ostali bez svih podataka na svojim Gmail računima,do sada je njih 150000 prijavilo...NAPRAVITE BACKUP ako ga koristite za normalne stvari i ako imate nešto važno IZVOR VIJESTI

Ako su iti malo normalni imaju negdi backup, inače gmail koristim za spam :D ništa koisno o meni nemogu izvuć iz maila :fiju:

Visage 02.03.2011. 09:56

Citiraj:

Autor Baja 001 (Post 1861051)
Ako su iti malo normalni imaju negdi backup, inače gmail koristim za spam :D ništa koisno o meni nemogu izvuć iz maila :fiju:

I meni je deseto sporedna adresa pored postenog ISP racuna, ali...

Na tragu ove teme, bit ce valjda godina dana kako suptilno najavljuju, a posljednih nekoliko mjeseci dosadno forsiraju "vaznost" da im ostavis telefonku/krv/oko... jer eto, strasno su zabrinuti sto ti nece moci pomoci ako zaboravis sifru :(

Rekao bih izmisljena prica, kao zadnji korak u stimuliranju nagovora u konkretnu radnju, koju ce vecina odraditi bez puno razmisljanja. Dosadni su ko proljev. Koliko birokracije prije chipiranja - neki ce umrijeti i prije zigosanja, ali od njihove dosade :p

Baja 001 02.03.2011. 10:03

Citiraj:

Autor Visage (Post 1861086)
Na tragu ove teme, bit ce valjda godina dana kako suptilno najavljuju, a posljednih nekoliko mjeseci dosadno forsiraju "vaznost" da im ostavis telefonku/krv/oko... jer eto, strasno su zabrinuti sto ti nece moci pomoci ako zaboravis sifru :(

Rekao bih izmisljena prica, kao zadnji korak u stimuliranju nagovora u konkretnu radnju, koju ce vecina odraditi bez puno razmisljanja. Dosadni su ko proljev. Koliko birokracije prije chipiranja - neki ce umrijeti i prije zigosanja, ali od njihove dosade :p

Upravo to, Google žigosanje :D integriraju telefon, sms, ovo ono, sve radi veće špijunaže.

tomov 04.03.2011. 11:53

Citiraj:

Autor Baja 001 (Post 1861092)
Upravo to, Google žigosanje :D integriraju telefon, sms, ovo ono, sve radi veće špijunaže.

Heh... Negdje sam čitao o teoriji zavjere koja se provodi preko gmaila i općenito google servisa... Uglavnom jadna nam majka svima ako se obistini samo 5% napisanog...

T}{OR 04.03.2011. 12:03

Citiraj:

Autor tomov (Post 1863028)
Heh... Negdje sam čitao o teoriji zavjere koja se provodi preko gmaila i općenito google servisa... Uglavnom jadna nam majka svima ako se obistini samo 5% napisanog...

A Facebook je kao drukčiji? :)

tomov 04.03.2011. 12:13

Citiraj:

Autor T}{OR (Post 1863035)

Facebook je ista pašta pa ga zato i ne koristim... Iskreno ne vidim kako mi facebbok može pomoći u životu... Nije mi jasna ta opsesija facebookom kod mlađih generacija...

Baja 001 04.03.2011. 13:45

Citiraj:

Autor tomov (Post 1863028)

Naravno da je istina. Pa google se financira od reklama, da kuži stvari mora špijunirati i prema tome bacat reklame :)
Citiraj:

Autor T}{OR (Post 1863035)

Ista stvar, prate stranice koje gledaš, prate klikove i prema tome serviraju reklame.
Citiraj:

Facebook je ista pašta pa ga zato i ne koristim... Iskreno ne vidim kako mi facebbok može pomoći u životu... Nije mi jasna ta opsesija facebookom kod mlađih generacija...
Promotivne svrhe za bussines, kod mlađe populacije pa ja bi reka kompleks zvijezda.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:11.