![]() |
Podaci na skurenom hardu!
kad je riknulo napajanje sa sobom je povuklo jos par stvarcica medu kojima i starog WD-a od 15GB na 5400o/min.
Na disku ima meni dragih podataka, slicica i drugih stvari pa me zanima da li se to kako moze vratit s obzirom da je disk skuren? |
Infolab . Firma koja spašava podatke s takvih diskova. A cijena je bajna. U firmi riknuo HDD 20gb=20000 kn je koštalo spašavanje. A jesi razmišljao o bekapu?:beer: :beer:
|
Re: Podaci na skurenom hardu!
Citiraj:
|
imam bekap vecine podataka ali je..ga nisam ga radio svaki dan! prosjecno jednom dva tjedna pa je ostalo podataka koji nisu pospremljeni!
|
Javi se doktoru RAK-u :cool:
|
slazem se sa sky-em :)
ziher ce ti uzeti manje love od bilo koje "pro" tvrtke za takve stvari... |
e da sam znao prije nogo sam bacija stari disk... Meni su reklida je nemoguće vratit podatke. SRANJE
|
eto...
a da čitate malo starije postove....:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :D :smoke: DR RAK is THE MAN!:smoke: |
Re: Podaci na skurenom hardu!
Citiraj:
|
Re: Re: Podaci na skurenom hardu!
Citiraj:
:beer: |
Moji u firmi su platili 20000 kn za skuplju varijantu - metoda magnetskog mikroskopa. Sta to znaci i kak se to dela nemam pojma. Uglavnom su podaci spašeni 100%. Ima i neka jeftnija varijanta spasavanja podataka ali navodno s manje uspjeha. Poanta : obrati se RAK-u.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:58. |