![]() |
(Ne) Kupujmo TCCD za A64! Istina o bandwithu, latencijama i frekvama!
Komentare ostavljam na vama, nekima će bit drago da nisu iskeširali brdo love na memoriju ,a neki će biti frustrirani i negirati sve zato jer su upravo to i napravili...
http://www.madshrimps.be/?action=get...13&articID=325 Nekad davno sam napisao slične zaključke dobivene iz prve ruke al eto "njima" se valjda više vjeruje... |
da, i? to su sve stvari koje su poznate svima (valjda) vec neko vrijeme...
|
Jebga glumim forumski tabloid :D
|
Samo jedno pitanje....da li se ovaj test odnosi samo na igre ili? Jer koliko vidim ,nigdje ne pise koji je boost recimo u cijelom sustavu koji je bitan isto koliko i nekome igra....
|
LOL. pa kakav boost u sustavu :D
Kolko ja znam igre su najzahtjevnije, uostalom da nema njih ne bi uopće imali potrebe za upgradeanjem... |
No dobro-ima softa koji će nešto profitirati sa niskim latencijama, 1:1 postavkama i višim HTT-om.
Ali ništa zakaj bi se trošio na skupu memu.:) Meni je dobar i moj SuperTaljent:D |
a ja sam ispadao lud kad sam takve stvari pričao... cl2 - cl2.5 razlika na xp-u nekih 2% read/write u korist cl2, dok je razlika 400 - 440fsb je ipak bilo nešto više.
|
1T je postavka koja je jedina bitna na A64 sistemu. Ostalo ima tako malo utjecaja, ako zanemarimo bencheva, da boli glava...
|
daj mi recite jel se taj 1T namjesti u biosu, ako da, gdje??? to sam tražio i nikako nemogu naći...
hvala! |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:46. |