![]() |
Vraćanje podataka s HDD-a u dynamic modu
molim pomoc...
http://img710.imageshack.us/img710/2924/77225261.th.jpg Uploaded with ImageShack.us probao sam ga psojiti preko sata-->usb , i ovakom i ga ocita, pokaze mi 2 diska , jedan kao cjelina 931gb , a drugi kako je i bio, u 2 particije ... s time da sam cackajuci na ovom koji je kao cjelina kliknuo da ga prebaci u dynamic pa je doslo unalocated psace, a prij3e nije bilobas nista..ima li sanse da vratim podatke ? skoro pa cu pocet plakat... p.s. nudi mi samo reactivate, kad kliknem mi pkaze da napravim chckdsk kad se reaktivira, ali nista se ne dogodi... |
probaj vratiti particijsku tabelu ako nisi formatiral ili nest zapisival po disku.
ja sam slucajno obrisal particiju od 1.5tb na kojoj sam imal bitne stvari i uspio sam sve vratiti s ovim programom naravno, trebal budes komercijalnu verziju ;) |
:(:(:(:(:(:(:( skinuo sam taj prog... nakon sto sam budala kliknuo da mi to sto je bila prazna kocka, kliknuo da prebaci u basic disk :(:(:( i doslo mi je unalocated space ... i u tom programu mi pkazuej unalocated space :(
jedino da probamn neki od tih skenova superscan? |
odaberi disk (mozda i particiju ako nađe), skeniraj i trebalo bi ti pokazati kaj je sve gore ako je samo particijska tabela osla kvargu. nakon toga samo recover i sve je nazad na mjestu.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:05. |