![]() |
Nemogu spojit hard
Imam hard maxtor200gb u ladici,i kada ga ja stavim preko usb-a na svoj komp ne zeli mi ga prepoznati,Pojavi se dole u taskbaru onaj znak od usba i nakon nekog vremena nestane
Ajd ljudi treba mi hitno,120gb muzike i nesta filmica je u pitanju |
1. Koje imaš vindovse?
1a. Kak je Matrox particioniran? 3. Imaš li USB2? Pa čemo dalje:mad: |
Windovsi xp
Imam usb 2.0 Za particioniranje neznam,ali na laptopu od starog radi(vinxp) i na kompu od sestre a kod mene ga nece prepoznat,probo sam stavit u drugi usb,ali svejedno nece |
Onda je očigledno problem kod tebe u USB-u. Jesi probao nešto drugo prištekati na USB? Reinstaliraj USB drivere, pa vidi.
|
Citiraj:
|
Probo sam i neradi jos uvjek
|
1 privitaka
Citiraj:
Ondak koja je matična? Kakav ti je USB port: s matične il imaš kontroler? Kakova je to ladica s makstorom (jel to ono u kompletu)? Šalji Screen Device managera sa spuštenim USB controlerom nešto ovak:o |
Da,bas mi tako izgleda,sorry nisam mogo prije odgovorit jer imam ban,pa sam se moro ponovo reg.
|
Obziorm da sam u ratničkom raspoloženju budi pažljiv:grrr:
Odgovori na ona druga pitanja ili imaš na OTVu danas u 23:15 emisiju Alternativa pa nazovi njih da ti riješe problem pomoču viska ili bacanjem graha :grrr: |
Citiraj:
usb je sa maticne Makstor je dodatno ubacen u ladicu,ladicu sam kupio posebno,a hard posebno |
Logika: 1. disk radi na drugim compovima a na tvom neće; znaći disk je ispravan.
2. Imaš windoze xp znaći da onda nema greške da OS ne podržava USB. Zaključak greška je u usb portu matične. Rješenje je: kupi USB PCI kontroler za cirka 50 kuna. Ako kužiš u logiku, gledaj Alternativu na OTVu. BTW. Jel imaš akvarij? :D |
Citiraj:
Nemam akvarij:D |
Citiraj:
Znaš li tu foru s akvarijem Suljo? |
Citiraj:
Nije Suljo nego Sule:cool: |
MRŠŠŠŠ Pederu!!!!!!!!!!!!
PS. :D Nisi gledo DVix s vicevima o Muji i Hasi:D |
Za privatne razgovore koristite PM.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:42. |