![]() |
(riješeno) ASRock M3A790GHX ne radi?
znači sve lijepo spojim...nova konfiguracija
navedena matična, phenom II X2 550, kingmax 2gb ddr3 1333mhz, radeon hd 5770 i kada sam upalio...ventilatori rade i to je to....zvuk nula bodova, slika također ništa probao sam u sve moguće utore ram stavit, bez rama, bez grafičke, pošto matična ima integriranu, ali jednostavno ništa... procesor testiran...radi ispravno...grafička također ,napajanje je uredno, plašim se da je matična ta koja je cvrknula, pošto zvuka nema ni kada ram izvadim, cmos sam restartirao ali nije pomoglo.... šta mislite vi u čemu je problem?? (moja zadnja nada je ta da moram naći nekoga sa matičnom koja podržava ddr3 i testirat ram i nadat se da je on pokvaren,pa samo kupit novi) :( |
Nađi nekog ko ima ddr3 memoriju pa nek ti posudi za isprobavanje dal ti komp radi il ne. Možda su ti utori za rame crkli ili su neispravni ili ti je riknula matična, a ako nije to onda je ram problem. Ili si nešto krivo spojio ili nešto nisi spojio. Jel ti hard crko?
|
Citiraj:
danas cu testirat kod druga ram...jedva nasao nekoga sa maticno koja podrzava ddr3 :/ mada...vec sad sam prilicno siguran...maticna je otisla :( simptomi slicni kao u 4 posta ovdje...svima isti rezultat...otisla maticna |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:05. |